Hoe kan ik mijn Glock aanpassen

Hoe kan ik mijn Glock aanpassen


Elke Glock pistool is vervaardigd voor een eenvoudige en snelle wijziging. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos als het aanpassen van uw Glock en relatief goedkoop. Elk Glock model is hetzelfde met uitzondering van het kaliber en de grootte van het geweer zelf. De meest voorkomende aanpassingen aan deze kanonnen omvatten het vervangen van de glijbaan en de lente, maar de wijzigingen nog niet alles.

instructies

1 Verwijder de clip van het handvat door op de ontgrendelingsknop aan de linkerkant van de handgreep en de clip van het pistool te trekken. Dwing de schuif naar achteren tot de kogel in de kamer heeft uitgeworpen, trek de trigger om de slagpin los.

2 Trek de schuif naar achteren totdat u de twee tabbladen aan de zijkant van het frame bewegen. Duw op de twee tabbladen en duw de schuif uit naar de dia uit het pistool te verwijderen. Druk de veer met behulp van de hand en trek de veer uit het pistool. Trek de loop van het pistool ook, met behulp van uw hand.

3 Plaats het vat in de nieuw vat, zodat het vat bevindt in dezelfde positie als het vat was de voorraad dia. Vervang de veer in dezelfde positie onder het vat ook.

4 Plaats de nieuwe dia op het frame van de Glock, en trek de schuif helemaal terug tot de schuif vastklikt op de bovenkant van het frame. Neem het pistool op de schietbaan en probeer je nieuwe wijzigingen.

Hints

  • Draag altijd schieten bril tijdens het schieten je pistool.