Hoe kan ik Keep Fit & Gezond

Hoe kan ik Keep Fit & Gezond


De stappen om een ​​fit en gezonde levensstijl zijn niet ingewikkeld, maar gezien het feit dat bijna 70 procent van de Amerikaanse volwassenen met overgewicht of obesitas, het is duidelijk dat ze niet gemakkelijk om ofwel implementeren. Het vergt toewijding en wilskracht om regelmatig te bewegen, gezond eten en gezonde gewoonten op te nemen in uw levensstijl. Maar als je kunt, de kwaliteit van uw leven zal de beloning.

Een gezond dieet

Een gezond dieet benadrukt produceren, volle granen, magere zuivel en mager eiwit, terwijl het vermijden van verzadigde vetten en transvetten, cholesterol, overmatig natrium en toegevoegde suiker. Het betekent ook oefenen gedeeltecontrole en samen daarmee calorie controle. Volgens het National Heart, Lung and Blood Institute, moet je je calorie-inname te verminderen door 500 tot 1.000 calorieën per dag te verliezen 1-2 pond per week, dat is een veilige snelheid van gewichtsverlies. Echter, dit betekent niet dat je helemaal doen van uw favoriete voedsel; de Centers for Disease Control and Prevention zegt dat een gezonde voeding is alles over evenwicht. Gewoon eten hoger vetgehalte, natriumnitraat of -Suikerindustrie voedingsmiddelen slechts met mate.

Regelmatige cardio-oefening

Verbeter uw cardiovasculaire gezondheid door zich in ten minste 150 minuten per week van matige lichaamsbeweging of 75 minuten per week van krachtige activiteit. Dit breekt gemakkelijk tot 30 minuten per dag, vijf dagen per week, hoewel de American Heart Association zegt dat je de vruchten te plukken, zelfs als je die tijd te breken in 10 tot 15 minuten sessies, twee tot drie keer per dag. Aim for matige aërobe activiteit, zoals stevig wandelen, water-aerobics, dubbelspel tennis of tuinieren. Intensieve lichaamsbeweging omvat joggen of hardlopen, zwemmen ronden, spelen singles tennis en touwtje springen.

Verzet en flexibiliteit Training

In aanvulling op cardio, een fitte en gezonde levensstijl is inclusief weerstand en flexibiliteit training. Versterken van elke belangrijke spiergroep twee tot drie dagen per week met een intensiteit die geschikt is voor uw conditie. Ouderen en eerder sedentaire volwassenen moeten beginnen met de lichtintensiteit. Richt twee tot vier sets van acht tot 12 herhalingen te voltooien voor elke oefening je doet, en wacht ten minste 48 uur tussen elke training. Gespierde uithoudingsvermogen te verbeteren, verhogen de herhalingen tot 15 à 20 per set, suggereert het American College of Sports Medicine. Op de top van dat, nemen twee tot drie dagen van de flexibiliteit oefeningen om bereik van de beweging te verbeteren. Vul uw strekt zich na een lichte aërobe activiteit wanneer de spieren zijn warm, houdt elke stretch voor 10 tot 30 seconden en te herhalen twee tot vier keer.

Gezonde gewoonten

Ronden uw gezonde levensstijl door het implementeren van een verscheidenheid van gezonde gewoonten, met inbegrip van het nemen van voldoende slaap. Luigi Ferrucci, directeur van het Baltimore Longitudinal Study of Aging, verteld "US News and World Report" dat de slaap is een van de meest belangrijke lichaamsfuncties te reguleren en te genezen cellen. Doel om ten minste zes uur slaap per nacht te krijgen. Doe je best om stress te beheren door middel van gezonde activiteiten, zoals lichaamsbeweging, meditatie of yoga. Het kappen van alcoholgebruik, stoppen met roken, en in contact te blijven met vrienden en familieleden kunnen ook houden u gezonder.