Hoe kan ik informatie vinden over het therapeutisch klonen?

Hoe kan ik informatie vinden over het therapeutisch klonen?


Therapeutisch klonen is het proces waarbij een persoon DNA in een onbevruchte menselijke eicel wordt ingebracht en wordt gebruikt om embryonale stamcellen groeien. Stamcellen zijn potentieel bruikbaar voor behandeling in een groot aantal menselijke ziekten zoals ruggenmergletsel, nierfalen en behandeling van kanker. Hoewel de praktijk is nog steeds in de kinderschoenen staat, zijn er weinig goede online en print referenties voor informatie over therapeutisch klonen.

instructies

1 Koop The Immortal Cell: One Scientist's Quest om het mysterie van Human Aging op te lossen. The Immortal Cell, geschreven door Michael West, werpt een blik op de vele mogelijke voordelen en toepassingen voor therapeutisch klonen, alsmede het controversiële karakter van het nieuwe gebied van onderzoek. Als eigenaar van Advanced Cell Technology, momenteel de enige onderzoeksinstituut in de Verenigde Staten openlijk het nastreven van het klonen van onderzoek voor medische doeleinden, autobiografisch verslag van zijn strijd in het gebied Michael Westen helpt verklaren zowel hoe de technologie werkt en de controverse achter de rug. Het boek is te koop voor ongeveer $ 12 en is beschikbaar voor online bestellen en bij het afdrukken boek verkooppunten. Zie Middelen voor de link.

2 Navigeer naar Verkennen Stem Cells website. De site is een online bron die in het Verenigd Koninkrijk, dat streeft naar educatieve mensen over stamcellen en het potentiële voordeel van therapeutisch klonen. Ontdek Stem Cells beschikt over een gratis maandelijkse nieuwsbrief per e-mail geleverd en heeft een grote database met informatie over het proces van therapeutisch klonen, het creëren van stamcellen uit dit proces en de voordelen en risico's van het proces presenteert. Gerichte als een entry portal voor mensen die zich bewust worden van therapeutisch klonen geworden, Verkennen Stem Cells biedt de database voor beginners en gemakkelijk te begrijpen taal voor de toepassing van het leren en begrijpen van stamcellen. Voor de link, zie de sectie Referenties.

3 Ga naar genetische Futures News: The Ethics of therapeutisch klonen. Genetische Futures Nieuws is een website die voornamelijk bezighoudt met moderne gentherapie en medische doorbraken. Met informatie over stamceltherapie, xenotransplantatie en genetische selectie, het is een levensvatbare bron om up-to-date informatie over doorbraken op het therapeutisch klonen veld te krijgen. Van speciale nota is het essay "The Ethics of therapeutisch klonen" dat een goede verdeling van de controverse achter het proces, en veel educatieve links om verder onderzoek te vergemakkelijken. Voor de link, zie de sectie Referenties.