Hoe kan ik in slaap te vallen na Oefening

Hoe kan ik in slaap te vallen na Oefening


Het uitoefenen is iets wat we doen om gezond te blijven en laat ons versterkt - maar als je het goed doet voordat je naar bed gaat, zou je merken dat het maakt het ook moeilijk om in slaap te vallen. Terwijl sommige mensen geloven dat moet je niet oefenen voordat je probeert in slaap te vallen, krijgen in die training is waarschijnlijk belangrijker dan zorgen te maken over de timing van de training, adviseerde University of Pennsylvania slaap onderzoeker Michael Grandner in een artikel in 'USA Today'. Met andere woorden, niet overslaan simpelweg te oefenen, want 's nachts is de enige keer dat je het moet doen. Dat gezegd hebbende, hoewel, probeer een aantal fundamentele trucs om u te helpen beter te slapen na de training.

instructies

1 Probeer drie uur of meer uit te oefenen voor het slapen gaan, als je de optie om je lichaam af te koelen en voor te bereiden om uit te rusten.

2 Neem een ​​koel bad. Het uitoefenen verhoogt uw lichaam kerntemperatuur, die kan het moeilijk maken om in slaap te vallen. In een studie gepubliceerd in het "European Journal of Applied Physiology en bedrijfspensioenen Physiology," de deelnemers kreeg een betere nachtrust's wanneer ze badend vlak voor het naar bed gaan.

3 Zet de tv en andere elektronische apparaten. Gewelddadige tv-programma's en nieuwsberichten kunnen achterlaten als u onrustig, adviseert de National Sleep Foundation. Zorg er ook voor uw slaapkamer is donker en stil, en dat uw bed is comfortabel, om jezelf te geven mogelijke de beste nachtrust's.

4 Maak een bedtijdritueel die signalen dat het tijd is om te slapen. Doe het licht naar beneden laag, poets je tanden en haren, en een boek of tijdschrift te lezen - wat het ook is, doe hetzelfde elke avond om je lichaam dat je het voorbereiden bent naar slaap te vertellen.

Hints

  • Als u nog steeds moeite met slapen, overweeg dan het aanpassen van de duur en intensiteit van uw workouts te zien of je een betere balans te vinden.
  • Terwijl slaapmiddelen, waaronder slaappillen, lijkt misschien het antwoord, ze zijn niet een oplossing op lange termijn voor het krijgen van een goede nachtrust's. Als u nog steeds last heeft van slapeloosheid, overleg dan met uw arts over het probleem.