Hoe kan ik in aanmerking voor een Color Guard Scholarship

Hoe kan ik in aanmerking voor een Color Guard Scholarship. Color guard beurzen worden toegekend door verschillende organisaties, waaronder Winter Guard International, het bestuursorgaan voor vele indoor color guard evenementen. Sommige regionale organisaties bieden ook beurzen aan leden van de deelnemende color guard units. Lees verder om te leren hoe te komen voor een color guard beurs.

instructies

1 In aanmerking voor een color guard beurs door te concurreren in de Winter Guard International (WGI) wereldkampioenschappen. Een lid van elk deelnemend groep kan worden voorgedragen voor een beurs. Lees meer over de WGI beurs op de WGI website. Zie de bronnen hieronder voor een link.

2 Weet dat beurzen worden bekend gemaakt tijdens het WK na toetsing door het Scholarship Committee.

3 Bezoek de WGI website voor het betreden van regelgeving en een inschrijfformulier te vinden. Zie de bronnen hieronder voor een link.

4 Weten dat de financiering van de WGI beurzen is afkomstig van geld dat aan de kampioenschappen door middel van loterijen en een percentage van de aankoopprijs van tickets.

5 Kwalificeer je voor de Normandische Gaudet Guard Scholarship of Putnam Guard Scholarship aangeboden via de New England Scholastic Band Association (NESBA). De NESBA staat open voor lidmaatschap van middelbare scholen en het uitvoeren van organisaties in New England en de studenten worden gekozen uit de deelnemende organisaties. Vind beurs informatie over de NESBA website. Zie de bronnen hieronder voor een link.

6 Vraag uw middelbare school band directeur over aanvullende beurs informatie. Beurzen worden vaak aangeboden door de band's voor lokale studenten.

7 Weet dat sommige universiteiten bieden kleine subsidies aan ingeschreven studenten die auditie voor en voltooien van een seizoen als een lid van het veld bewaker of soortgelijke programma's. Deze programma's worden aangeboden als klassen en subsidies kunnen worden toegekend aan het einde van het seizoen, afhankelijk van de rang van de student. Inkomende studenten moeten van tevoren contact op met de universiteit om te vragen over hun beleid en hen te informeren over hun voornemen om auditie te doen.