Hoe kan ik iemand met autisme te praten

Autisme is een psychische aandoening die veel gezinnen het hele land heeft getroffen. Als u bent omgegaan met autisme een of andere manier dan weet je dat het communiceren met een autistisch kind kan een uitdaging zijn. Elk kind is anders, maar er zijn nog een aantal fundamentele dingen die je kunt doen om te praten helpen om een ​​kind met autisme.

instructies

1 Talk normaal. Een ding dat mensen verward over kan zijn, is het vermogen van een autistisch kind voor begrip. Kan je jezelf te praten in meer eenvoudige termen en uitdrukkingen, maar u kunt normaal praten met de meeste van hen. Communiceren alsof ze uw collega's en te voorkomen dat praten omlaag naar hen. Praten in een normale snelheid en op een normale toon en ze zullen begrijpen prima.

2 Blijf positief. Als u spreekt met een autistisch kind, is het altijd belangrijk om positief te blijven. Iets negatiefs kan hen verstoren, dus zetten een positieve draai aan dingen zullen ze beter te maken. Bijvoorbeeld in plaats van te zeggen: "Nee, je kunt geen cake hebben," gewoon staat, "Vandaag is geen goede dag, maar misschien volgende week." Op die manier zullen ze weten de taart zal er nu zijn, maar ze zullen taart in de toekomst.

3 Vermijd argumenten. Argumenten kunnen zeer uitdagend zijn, tenzij je gezaghebbende controle over het kind en ze gehoorzamen u het meest van de tijd. Proberen om het argument te beëindigen zo snel mogelijk en maken het kind blij. De kinderen hebben al genoeg strijd dus probeer hen gelukkig zo vaak mogelijk te houden.

4 Ze vermaken. Een effectieve manier om te communiceren met een autistisch kind is door middel van entertainment. Speel games zoals padie cake, gebruiken dom stemmen, of zing een van hun favoriete nummers. Ze zullen de activiteit te herkennen, plezier hebben, en dan moet in staat zijn om zich open te stellen veel meer discussie.

5 Probeer verschillende dingen. Zoals eerder gezegd, elk kind is anders, dus het kan even duren om de juiste manier om het in uw leven te praten te vinden. Wanneer u een succesvolle spreken methode te vinden, vast te houden en te houden toe te passen, zodat het kind eraan gewend raakt.

Hints

  • Laat je niet gefrustreerd en neem de tijd om te communiceren.