Hoe kan ik hormonale onevenwichtigheden Restore

Het reguleren van hormonen kan een zware taak zijn. Hormonen kunnen onevenwichtig geworden als gevolg van de kleinste van de veranderingen. Ziekten die het immuunsysteem, gebrek aan slaap, gewijzigde eetgewoonten of een aanpassing van de dosering van anticonceptie te verzwakken zijn een paar dingen die hormonale onregelmatigheden kunnen veroorzaken.

instructies

instructies

1 Ga naar uw arts voor een volledig onderzoek. Laat ze weten van de symptomen die u kunt ervaren. Uw arts zal eventuele tests moet u mogelijk oorzaken van hormonale onbalans vast te stellen vast te stellen. Diabetes, ovariƫle stoornissen, zwangerschap, en verminderde bijnier en schildklier kan de bron van de hormonale veranderingen. Zodra de arts de oorzaak is vastgesteld, kan een behandeling programma te beginnen.

2 Gebruik hormoontherapie. Deze medicijnen ofwel hormonen die onvoldoende produceren of de balans van de hormonen die te veel produceren. Hormoon therapieƫn kan soms bijwerkingen veroorzaken. Als u een gevoel van misselijkheid, duizeligheid, vermoeidheid of een droge huid hebben dan onmiddellijk uw arts.

3 Regel hormonen met de pil als je een vrouw bent. Dit zal u toelaten om altijd te weten wanneer je menstruele cyclus zal optreden. Dit is niet de beste optie voor vrouwen ouder dan 35 die roken. De kans op een hartaanval en een beroerte verhoogt enorm, terwijl op de de pil. Wees ervan bewust dat het stoppen van de pil, het hervatten van de pil of het wijzigen van uw methode van anticonceptie kan hormoonspiegels grote invloed.

4 Maak behavioral wijzigingen. Deze omvatten het slapen ten minste zeven tot acht uur per nacht, het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging en eten bij consistente maaltijd. Soms kunnen dingen zoals vermoeidheid, gebrek aan lichaamsbeweging en een onregelmatige voeding veroorzaken hormonen te zijn in de war.