Hoe kan ik het ontwikkelen en gebruiken Snares

Hoe kan ik het ontwikkelen en gebruiken Snares


Iedereen die op een wildernis avontuur moet zich voorbereiden op de kans dat ze verloren of gestrand zal worden. Dat betekent verpakking langs overlevingspunten, waaronder verschillende stukken draad die kan worden gebruikt om netten en vangen proefdieren. Snarenmat is licht, gemakkelijk kan worden verpakt en samen kunnen worden gebruikt om dieren van verschillende afmetingen te vangen. Na de draad langs kan het verschil betekenen tussen een verblijf relatief comfortabel en lopen uit van voedsel en energie.

instructies

1 Snijd de draad in 36- tot 48-inch secties.

2 Draai ene uiteinde van de draad om zelf een kleine lus. Deze lussen behoeften voldoende groot dat de draad doorheen kan worden.

3 Voorbij het vrije uiteinde van de draad door de lus.

4 Zoek een gebied met dierlijke activiteit. Kijk uit voor kleine dieren zoals eekhoorns of konijnen dribbelend over. Zo niet, kijk voor tekenen, zoals uitwerpselen, voetafdrukken of goed gedefinieerde paden.

5 Stel de snare langs een parcours. Bevestig het vrije uiteinde van de draad rond een stevige object zoals een boom of stronk. Verplaats de lus langs de draad om de grootte van de grotere lus passen. Voor kleine dieren zoals eekhoorns en konijnen, een 3- tot 4-inch loop werkt goed. Acht-inch loops zijn nodig voor grotere dieren zoals coyotes en wasberen.

6 Buig de draad zodanig dat de onderkant van de grote lus 3-5 inches boven de grond.

7 Controleer uw snares ten minste één keer per dag. In een survival situatie, u waarschijnlijk zal ze vaker te controleren.