Hoe kan ik het eten van suiker & amp Stop; Meel

Hoe kan ik het eten van suiker & amp Stop; Meel

Het eten trends lijken te veranderen van het ene, dat elke vorm van koolhydraten consumptie aanmoedigt om een ​​die volle granen gunsten en elimineert geraffineerde witte bloem en suiker. Geraffineerde witte bloem en geraffineerde witte suiker leiden tot een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel en voeg lege calorieën aan bewerkte voedingsmiddelen. Of je probeert om een ​​low carb levensstijl of gewoon proberen om meer nutriënt-dichte voedsel te eten, zijn er vele manieren om suiker en bloem uit je dieet te elimineren.

Stap 1

Eet groenten in plaats van pasta. Gebruik een dunschiller of een scherp mes om dunne, noodle-achtige reepjes gesneden courgette en kook het voor een paar minuten gaar. Eet met je favoriete pastasauzen. Snijd een spaghetti squash in de helft en koken op 350 graden tot ze zacht zijn, ongeveer 45 minuten. Gebruik een vork om het verleden-achtige strengen scheiden en te gebruiken in plaats van pasta in traditionele gerechten.

Stap 2

Drink geen frisdrank. De gemiddelde blikje frisdrank bevat 40 gram suiker. Light frisdranken hebben kunstmatige suikers die negatief sommige mensen kunnen bewerkstelligen. Kies dranken zoals water en thee met een laag suikergehalte.

Stap 3

Eet meer meer verse groenten, die onbewerkte voedingsmiddelen. Ingeblikt of verpakt fruit zijn vaak hoog in suiker. Hetzelfde geldt voor vruchtensap. Eet voedsel dat zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te zijn.

stap 4

Maak je eigen jus en sauzen, verdikt met pijl wortel, gepureerde groenten of crème. De meeste jus en sauzen hebben bloem en suiker in hen.

stap 5

Eet gegrild of geroosterd vlees in plaats van gebakken. Frituren Meestal gaat het baggeren voedsel in meel ze hun knapperige coating te geven. Roosteren en grillen kunt u het vlees zonder toegevoegde meel koken.

stap 6

Kies tarwe gratis brood. Brood gemaakt van vlas maaltijd, bonen, soja of andere alternatieve meel die niet zijn afgeleid van tarwe.

stap 7

Vermijd koekjes, cakes en andere desserts, zoals meel en suiker zijn meestal de belangrijkste ingrediënten. Eet fruit wanneer je snoep hunkert, of experimenteren met suikervrije en bloem-free desserts. Kies noten in plaats van snoep of gebak.

Tips

  • Lees labels. Controleer de ingrediënten in elk product dat je eet om verborgen suikers en meel te vinden. Deze ingrediënten kunnen bestaan ​​op plaatsen waar je zou ze nooit zou verwachten. Zoek naar woorden als "high fructose corn syrup" of een combinatie van zinnen met "tarwe" in hen, die meestal suiker en bloem te geven.