Hoe kan ik het bovenlichaam Hoogte Verhoog

Hoe kan ik het bovenlichaam Hoogte Verhoog


Hoewel het vrijwel onmogelijk om jezelf letterlijk groter, kunt u uw totale hoogte te verhogen door middel van een aantal verschillende technieken, zoals stretching en het verbeteren van je houding door middel van verschillende oefeningen. Zodra u leren en beginnen om regelmatig te oefenen deze torso-verlenging strategie├źn, kunt u uw bovenlichaam lengte, die niet alleen zal je groter lijken te verhogen, maar het zal je hele uiterlijk en baten te verbeteren en het verbeteren van de gezondheid van uw wervelkolom en het skelet.

instructies

1 Doe aan yoga. Of u nu een klasse te nemen of te kopen of huren van een dvd om yoga te voeren thuis, het beoefenen van yoga zal uw flexibiliteit te verhogen en het verbeteren van je houding, het verhogen van uw totale bovenlichaam hoogte. Door het beoefenen van bepaalde houdingen, zoals de neerwaartse hond, zal je sterken en verlengen van uw bovenlichaam, die je groter maakt wanneer je zowel zittende en staande. In de neerwaartse hond pose, verlengt u de wervelkolom met behulp van je armen terwijl je geplaatst bent op handen en voeten.

2 Voer bovenlichaam strekt. Bovenlichaam strekt dat rond de wervelkolom je bovenlichaam zal verlengen en maak je groter lijken. Elke strekt dat de wervelkolom te ronden of ervoor zorgen dat je je benen en armen gelijktijdig uit te breiden zal verlengen en verhogen van de hoogte van de romp en het hele bovenlichaam.

3 Strek je ruggengraat door opknoping. Wanneer u een positie waarin u opknoping te nemen, zult u strek je wervelkolom, het verlengen van je bovenlichaam. Deze beweging kan worden gedaan vanaf een pull-up bar op een sportschool of bij u thuis, of op een stoel ab machine.

4 Ontwikkelen van een routine. Het uitvoeren van yoga of doet strekoefeningen zal uw bovenlichaam lengte niet verhogen als u ze alleen een of twee keer. Consistentie moet verhogen en handhaven bovenlichaam hoogte. Voeren strekt 4-5 keer per week en yoga ten minste 30 minuten drie keer per week.

Hints

  • Voorafgaand aan het uitrekken, Lees de instructies over hoe u de juiste rekken om letsel te voorkomen (zie bronnen).