Hoe kan ik het aluminium Bats Alter

Hoe kan ik het aluminium Bats Alter


Aluminium vleermuizen worden gebruikt voor softbal en jeugd honkbal competities. Deze metalen knuppels zijn gemaakt om de harde klappen van ballen te weerstaan, zonder verbrijzelen of versplinteren zoals hun houten tegenhangers. Een aluminium vleermuis is een beetje moeilijker om te veranderen en te bezuinigen. Dat gezegd hebbende, er zijn een paar van de methoden waarmee u het gewicht van de vleermuis te veranderen uw swing efficiƫnter te maken, en het genereren van meer macht.

instructies

1 Plaats de vleermuis in een bankschroef en sluit de kaken, zodat de vleermuis in de lengte rust. Plaats de smalle Tappit aan de rand van de knuppel, bij de top, waarbij de naad wordt gevormd tussen het hoofd- en het bat bat top end-stop. Wikkel de lap rond het einde van de Tappit en sloeg hem met de rubberen hamer tot het einde plug pop uit de vleermuis.

2 Voer het schuurpapier rond de binnenrand van het einde van de vleermuis. Breng een laag doorzichtige lijm aan de binnenkant van de knuppel in het geschuurde gebied.

3 Schuif de ronde bat gewicht op de gelijmde binnenrand van de vleermuis. Laat de lijm drogen het gewicht in de juiste positie en vervolgens op het einde van de vleermuis weer aan. Het extra gewicht zorgt voor extra koppel tijdens de swing, waardoor het raken van de bal harder en steviger.

4 Snijd de vleermuis handvat tape van het handvat. Wikkel het handvat met dikker of dunner tape, als per uw behoeften. Neem contact op met je liga ten aanzien van de regels voor de tape hoogte, breedte en het gebruik van plakband of bat tar - voordat het veranderen van je tape.