Hoe kan ik Grootte Soccer Goalie Gloves

Hoe kan ik Grootte Soccer Goalie Gloves


Goalie handschoenen maken het houden van de bal uit het net een stuk eenvoudiger. Zonder hen, veel geluk proberen om de opname op te slaan en te voorkomen dat een rebound. Je moet goalie handschoenen. Hier is hoe ze grootte voor een perfecte pasvorm.

instructies

1 Ken de afmetingen. Het vinden van de juiste keeper handschoenen is vrij eenvoudig. Unlike schoenen, is er geen grote verscheidenheid aan om uit te kiezen. Ze komen in kleine, middelgrote, grote en soms ook extra groot. Als je naar de winkel sportartikelen, maak je geen zorgen. Wees bereid om te proberen hen op.

2 Begrijpen hoe ze moeten passen. Goalie handschoenen moet je passen als de manier waarop een schoen past je voet: u niet wilt dat ze te strak, maar je wilt ook niet te veel ruimte aan het einde van beide vertrekken. De handschoen moet goed aansluiten rond je hand en komen net voorbij je vingertoppen, misschien een inch of minder. Dit zal u toelaten om een ​​beetje extra bereik krijgt als je duiken voor de bal zijn, maar nog steeds genoeg dat je het kunt bepalen wanneer je je handen op de bal.

3 Vind handschoenen dat een goed gevoel. De belangrijkste factor bij het krijgen van goalie handschoenen is om te gaan met een paar die goed voelt. Je gaat te hebben om ze te dragen voor 2 uur aan een stuk, strak om je handen en polsen. Dus zorg ervoor dat ze zijn comfortabel, goed voelen en zal blijven op uw handen.

4 Zorg ervoor dat je van de manier waarop de handschoen vastgemaakt rond je polsen. Zorg ervoor dat het is comfortabel, en je voelt alsof het de krachten van het spel kan weerstaan. Sommige stropdas, het meest gebruikt klittenband. Krijg handschoenen die comfortabel zijn.

Hints

  • Zorg ervoor dat je kunt vangen de bal goed met je handschoenen. Heb een paar dat is zo dik je niet het gevoel alsof je echt de bal in één keer krijgen. Het is belangrijk om een ​​stevige greep op de bal houden en dat het voelt alsof je echt vast te houden.