Hoe kan ik Grootte Gortex gevoerde laarzen

Hoe kan ik Grootte Gortex gevoerde laarzen


Het vinden van de juiste maat in een Gore-Tex-gevoerde laars kan het verschil tussen gelukzalige wandel- en bittere ellende betekenen. Een goede fit zal voldoende ruimte voor je tenen hebben, terwijl je voet comfortabel en stevig te houden op zijn plaats. De bijzondere merk van de boot, de sokken die u draagt ​​en zelfs de tijd van de dag te beïnvloeden boot-sizing. Een paar eenvoudige stappen zal zorgen voor de goede pasvorm bij het investeren in een nieuw paar Gore-Tex-gevoerde wandelschoenen.

instructies

Hoe kan ik Grootte Goretex gevoerde laarzen

1 Hoe kan ik Grootte Gortex gevoerde laarzen

Draag wol of synthetische sokken om een ​​goede pasvorm.

Op een paar van wol of synthetische wandelsokken, vergelijkbaar met de sokken zou je normaal gesproken dragen om te wandelen.

2 Meet je voet met behulp van een Brannock apparaat als je niet je schoenmaat weten. Anders beginnen met een grootte die goed heeft gewerkt voor u in het verleden.

3 Probeer op beide Gore-Tex gevoerde laarzen, om ervoor te zorgen dat de sokken niet krijgen kluitje.

4 Controleer of de lengte van elke boot de juiste voor uw voeten is. Schuif je voeten zo ver naar voren in de laarzen mogelijk; je tenen moet aanraken van de voorkant van de laarzen. Het houden van uw voeten plat op de grond, buig je knie licht en voel de ruimte achter je hiel met behulp van uw index of middelvinger. Als u één vinger gemakkelijk kunnen passen achter je hiel, de lengte is correct. Als je vinger past heel strak of niet helemaal fit, de laarzen zijn te klein. Als je twee of meer vingers achter de hiel kunt stapelen, de laarzen zijn te groot. Een beetje extra lengte is OK, zolang als de rest van de fitting proces goed verloopt.

5 Seat uw hiel terug in de hiel van de laarzen en kant ze op behaaglijk.

6 Lopen op en neer de helling in de laarzen. Let vooral op de hiel lift als je omhoog gaat, en glijden als je gaat naar beneden. Als u last meer dan ongeveer 1/4 van de hiel lift of voel je voeten schuiven, probeer dan een ander merk of stijl van de boot.

7 Loop rond in de laarzen voor minstens 10 minuten, met aandacht voor hoe ze zich voelen op je voeten. De laarzen kan stijver dan je gewend bent om te voelen, maar moet niet je voeten pijn doen. Als ze ongemakkelijk, probeer dan een ander paar.

8 Hoe kan ik Grootte Gortex gevoerde laarzen

Hints

  • • Ga voor een wandeling of een wandeling, of wacht later op de dag voordat u probeert op laarzen. Wandelen of wandelen voordat je probeert boots zal ertoe leiden dat uw voeten te verspreiden en deining, zodat uw montage sessie is nauwkeuriger.
  • • Breng de grotere voet eerst als je er een voet die groter is dan de andere. De kleinere voet zal vaak goed passen in dezelfde grootte door rijgen de laarzen strakker.
  • • Een slecht passende boot kunnen pijnlijke blaren veroorzaken. Neem de tijd om de juiste fit te krijgen.
  • • Koop geen een paar laarzen die is te klein! Als je niet genoeg ruimte in de voorkant van je tenen, kunt u pijn of zelfs teennagels te verliezen bij het gebruik van de laarzen.