Hoe kan ik Grootte Authentic CCM NHL Jerseys?

Hoe kan ik Grootte Authentic CCM NHL Jerseys?


Veel fans genieten van het dragen truien om hun steun voor een favoriet National Hockey League team te laten zien. Echter, sommige mensen moeite met het vinden van een trui die comfortabel past hebben. Om ervoor te zorgen u krijgt de best mogelijke pasvorm, moet u uw lichaam metingen en match ze naar aard en omvang van de trui die u wilt bestellen.

instructies

1 Hoe kan ik Grootte Authentic CCM NHL Jerseys?

Een doek meetlint zal u helpen uw lichaam metingen.

Meet je romp met een doek meetlint. De drie metingen op de NHL jersey sizing chart zijn voorste boord naar beneden, terug boord naar beneden, en de borst (oksel tot oksel), dus dit zijn de metingen die u nodig heeft. De zoom afmetingen zijn de lengte van de trui, en de borstomvang is de breedte. Terwijl je recht, houdt de ene kant van het meetlint (beginnend bij 0) op je schouder lijn en laat de band naar beneden je romp naar het punt waar u wilt dat de zoom te raken.

2 Houd het ene uiteinde van het meetlint op een oksel, en voer het meetlint over uw borst naar de andere oksel.

3 Hoe kan ik Grootte Authentic CCM NHL Jerseys?

Noteer uw metingen om te helpen bij het houden van hen.

Schrijf elke meting in inches, op een stuk papier als referentie bij het bepalen van uw trui maat.

4 Gebruik de matentabel aan shop.nhl.com naar het formaat dat het beste past bij uw metingen te bepalen. Authentieke jersey maten variëren 46-60.

Hints

  • Volgens www.logosoftwear.com, de beste manier om een ​​nauwkeurige meting met uw doek meetlint is om de tape strak te houden, maar niet uitgerekt, over het betreffende gebied, terwijl je staat rechtop.
  • Het hebben van een vriend te nemen uw metingen zal het proces een beetje gemakkelijker te maken.
  • Volgens de website van de NHL's, als je van plan bent om hockey pads te dragen onder je trui, moet u een trui die een maat groter te bestellen.