Hoe kan ik Golf Club Heads Refinish

Hoe kan ik Golf Club Heads Refinish


Onder de vele aantrekkelijke kenmerken van een nieuwe golfclub is dat schoon, glanzend glans. Het is een uitnodigende uitstraling die praktisch smeekt de golfer aan de greep van de club en liet een schot vliegen. Maar de slijtage van veelgebruikte clubs wordt geleverd met de prijs van een verslechterende afwerking op de club hoofden. Een manier om die eerste verschijning te herstellen is door middel van overspuiten.

instructies

1 Begin met het schoonmaken van de club het hoofd. Vul een emmer met warm water en voldoende afwasmiddel om een ​​zeepachtige mengsel te maken. Dompel de club het hoofd in het water en grondig schoon te maken uit alle bestaande vuil. Gebruik tandenstokers om vuil te verwijderen in de groeven op de club gezicht en vuil in de gravure op de onderkant van het clubhoofd.

2 Droog de club hoofden met een handdoek. Maak dan gebruik van de juiste grootte Phillips-schroevendraaier om de schroeven aan de onderkant van de kop te verwijderen, ook wel bekend als de enige plaat. De schroeven zijn klein, en schade aan de sleuven in een poging te verwijderen kan de prestaties van de club beïnvloeden. Vul een ondiepe pan met verf remover en dompel de enige plaat in, waardoor het weken voor een uur. Verwijder vervolgens de plaat en buff het met een staalwol pad, leg het dan opzij.

3 Wikkel plakband op de plastic ring, die het stuk net boven de club het hoofd dat hij hecht aan de as. Taping off het dichtstbijzijnde gedeelte van de as van de club om het te beschermen is ook een aanrader. Dan, met behulp van een borstel of stalen houten pad, zorgvuldig toe te passen verf remover op de kop van de club. Lees de instructies die het afbijtmiddel te begeleiden om te bevestigen hoe lang de remover moet blijven. Zodra die tijd is verstreken, zachtjes borstel uit de oude finish. Als al de finish niet op de eerste poging wordt verwijderd, herhaal het proces.

4 Zodra de oude afwerking wordt verwijderd en het clubhoofd droog is, gebruik schuurpapier te polijsten het clubhoofd glad en schoon. Begin met het aanbrengen van de nieuwe afwerking met een lichte vacht van de verf met behulp van borstel van een kunstenaar. Maak zelfs beroertes. Nadat de club het hoofd volledig is geschilderd, laat ze drogen. Als een diepere kleur gewenst is, herhaal het proces.

5 Neem de enige plaat en met behulp van borstel een dunne kunstenaar, schilderen met een lichte jas, en zorg ervoor dat in elk gravures op de plaat correct in te vullen. Als een verfdruppels over de grenzen van de gravures op het oppervlak van de plaat, veeg het oppervlak schoon alvorens de verf te drogen.

6 Wanneer de club kop en voetplaat zijn droog, veegt elk neer met een schone, droge doek. Schroef de bodemplaat terug op zijn plaats. Laat twee tot drie dagen voor de verf te zetten op de club alvorens het te gebruiken.