Hoe kan ik Golf Club Head Covers maken

Hoe kan ik Golf Club Head Covers maken


Golf club het hoofd covers zijn stof mouwen die de hoofden van golf bossen en hybride clubs dekken. Ze beschermen uw clubs tegen de elementen en tegen krassen tegen elkaar, alsmede het verschaffen van flair en stijl. U kunt kopen golf hoofd bedekt of, als u elementaire naai- en verstelwerk vaardigheden, kunt u eenvoudig uw eigen te maken met behulp van een dikke, strak geweven materiaal.

instructies

1 Zorg voor een basisstof. Gebruik een dik materiaal met een strakke weefsel dat een schild tegen de elementen zal bieden. De mouw van een wollen trui of een lange sok kan zowel zorgen voor een goede stof basis.

2 Vorm de stof om de vorm van de club te dekken. Bepaal de lengte die u wilt en de gezelligheid van de open hals van de hoofdbedekking.

3 Steek de kap in vorm. Als u gebruik maakt van een trui mouw, moet u steek de bovenkant gesloten. Dit kan met een eenvoudige binding, waardoor extra stof te zwaaien als leeswijzer.

4 Draai het open uiteinde rond de hals van de club, maar laat genoeg ruimte om het clubhoofd te passen in en uit. Gebruik uw naald en draad of garen meerdere overlappende lagen darn in de hals van het hoofd deksel dat de opening te sluiten, terwijl nog flexibiliteit vertrek naar de club het hoofd om door te passen.

5 Maak de laatste aanpassingen en stickers toe te voegen. Test om ervoor te zorgen dat de club past goed in het hoofd te bedekken, en naai op uw decals om het nummer van de club of een andere inrichting die u kiest te geven.