Hoe kan ik Golf Club Drivers Refinish

Hoe kan ik Golf Club Drivers Refinish


Als u een fervent golfer, weet je de waarde van een goed onderhouden driver. Niet alleen heeft het op je spel te spelen, het verbetert uw geestelijke vooruitzichten ook. Een glanzende driver in je handen maakt je beter dan een beat up stuk voelen. Golf pro Jeff Jackson stelt moet u beslissen wat voor soort afwerking van de bestuurder voor werkzaamheden aan het. Sommige stukken, zoals een Callaway driver, een tuimel afwerking. Chauffeurs met een wasdroger afwerking vereisen professionele overspuiten. Echter, als je een gemeenschappelijke metalen driver, overspuiten thuis is mogelijk met een beetje werk.

instructies

Het verwijderen van de oude Finish

1 Geniet van de bestuurder hoofd in warm water en zeep. Vul een emmer met warm water en voeg een kleine hoeveelheid afwasmiddel, zoals twee of drie druppels. Dompel het hoofd van de bestuurder in de emmer en laat het zitten voor 1-2 minuten.

2 Schrob het hoofd met een tandenborstel. Het doorweken het hoofd zal het vuil losgemaakt hebben. Gebruik de tandenborstel om alle losse vuil schrobben van de bestuurder hoofd. Brei de borstel rond grooves en gravures om ingesloten vuil te verwijderen. Dompel de kop in het water zo vaak als nodig is om het oppervlak vuil te verwijderen tijdens het schrobben.

3 Veeg de kop naar beneden met een schone doek om het te drogen.

4 Schroef de bodemplaat van de droge hoofd indien verwijderbaar. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven waarmee de plaat te verwijderen. Trek de plaat na de schroeven te verwijderen.

5 Het opzetten van een ondiepe pan met verf remover. Week de enige plaats in de remover gedurende een uur. Na het weken, buff de plaat met een staalwol pad en zet deze op een doek te drogen.

6 Verwijder de tape rond het beentje dat de bestuurder het hoofd op de as houdt. Solliciteer afbijtmiddel om de bestuurder het hoofd en laat het. Lees de gebruiksaanwijzing van uw verf remover product voor de aanbevolen toepassing tijden.

7 Gebruik een borstel te schrobben verf van de bestuurder. De verf zal komen los na het aanbrengen van het afbijtmiddel. Houd schrobben tot alle originele afwerking komt uit het hoofd.

Repareren Nicks en krassen

8 Droog het hoofd af met een schone doek een keer de finish is gratis.

9 Zand het hoofd met een # 240 schuurpapier om glad te strijken eventuele versleten gebieden. Indien nodig, over te stappen op # 400 schuurpapier voor hardnekkige gebieden. Zand de gehele kop, werkplekken met nicks om ze glad te strijken. Veeg de kop weer met de doek om vuil uit het schuren te verwijderen.

10 Gebruik een staalwol of "Scotchbrite" wiel op een boor als de enige plaat niet van de club komt. Deze speciale bijlage voor boren helpt bij het reinigen van metalen oppervlakken. Draai het wiel op en stel de club met de schacht naar beneden. Verplaats de enige plaat omhoog tegen het wiel, maar schuren in één richting. Verplaats de club omhoog tegen de boor, het trekken van de club weg en bewegen weer omhoog, totdat de plaat een gladde afwerking.

11 Bestrijken een vaste voetplaat met plakband om het te beschermen bij het werken op de bestuurder.

Refinishing

12 Breng een laag van de spray op metaal grondverf aan het hoofd en laat het drogen. Herhaal deze stap om een ​​tweede laag primer. Veeg de droge hoofd met een tack doek.

13 Spuiten op een donkere kleur verf, zoals zwart of donkerblauw aan het hoofd. Deze bezuinigingen op verblinding bij het gebruik van de bestuurder. Eenmaal droog, wrijf staalwol tegen de geschilderde gebied om oneffenheden te verwijderen in de verf. Gebruik de staalwol lichtjes. Veeg de bestuurder met een tack doek.

14 Schilder de enige plaat als verwijderd met behulp van dezelfde primer en metalen verf. Eenmaal droog, sluit het aan de bestuurder. Verwijder de tape die vaste voetplaten.

15 Bedek het hoofd en de enige plaat met een jas van de spray op duidelijke glans.

16 Solliciteer snel droog glazuur model verf over elke gravures of score lijnen. Breng de verf en veeg het dan onmiddellijk af met een papieren handdoek. De verf zal vestigen in een scoring en droog daar.

Hints

  • Laat de bestuurder zitten, onaangeroerd voor drie dagen alvorens het te gebruiken.
  • Als je niet kan bepalen wat voor soort afwerking uw chauffeur heeft, neem het mee naar een golf op te slaan en te vragen. Een wasdroger afwerking kan worden geruïneerd met deze methode van overspuiten.