Hoe kan ik Extreme Pain & Zwakte Cure in het been Van Ischias

Er is een 40 procent kans dat u ischias zult ervaren, aldus de Journal of Neurochirurgie. Er zijn tal van redenen waarom het kan gebeuren, zoals problemen met de wervelkolom. Ischias is eigenlijk een symptoom van een andere aandoening. En er is geen twijfel ischias pijn (pijn, stekende of brandende) vaak reizen op één been. Hoogst waarschijnlijk zal er zwakte dat ervoor zorgt dat je om te lopen en anders te zitten. En u kunt ook gevoelloosheid en voelen zich ongemakkelijk sensaties (parasthesie) zoals tintelingen of kruipen op je been. Het goede nieuws is dat deze aandoening verdwijnt uiteindelijk, volgens het boek "ischias Solutions."

instructies

1 Om de pijn meteen te verminderen, krijgen in de foetushouding. Zitten en staan ​​kunnen veroorzaken ondraaglijke pijn en dus van de ene naar de andere. Knus is een van de meest comfortabele positie voor ischias patiënten. Liggen aan de ene kant en krul je knieën naar je borst. Deze stap wordt de druk op de wervelkolom en heupzenuw, het verminderen van pijn. U kunt een kussen tussen je knieën te zetten voor extra ondersteuning en comfort.

2 Weken in een warm bad. Drs. Loren M. Fishman en Carol Ardman, auteurs van "ischias Solutions," aanbevelen dat je je hele lichaam te dompelen in warm water tot aan je kin. drijfvermogen van het water gaat de effecten van de zwaartekracht. De temperatuur (niet te warm) kalmeert de spieren en bevordert de algehele ontspanning. Door dit te doen voor ongeveer 20 minuten tot drie keer per week, een goede routine pijn tot een minimum.

3 Stretch in een stoel. Plaats voeten op de grond en onderarmen op je dijen, en buig naar voren. Palms moeten worden op je knieën om te beginnen. Vooruit langzaam glijden je armen, zodat ze aan het doen zijn het werk van de ondersteuning van uw bovenlichaam. Hands zal bengelen in de richting van de vloer en de rug moet recht blijven. Drs. Fishman en Ardman zeggen dat deze stap terug zal strekken en bilspieren zonder impact op de heupzenuw.

4 Versterk uw kern (buik en rug) spieren. Sterke buikspieren zijn de sleutel tot een gezonde rug. En aangezien een zwakke onderrug bijdraagt ​​aan ischias, is kritisch. En om de zwakte in het aangedane been te elimineren, moet je core-spieren symmetrisch te versterken. Doen crunches gewoon kan overcompensatie veroorzaken in andere gebieden. Probeer pilates, yoga, kern versterken van klassen, of werken met een personal trainer voor het opzetten van een kern routine.

5 Corrigeer je houding. Een goede houding betekent dat het lichaam wordt gestapeld (zoals het bouwen van blokken) op een stabiele manier. De kop is uitgelijnd met de schouder die over de heupen. De heupen stapel over de knieën in lijn met de voeten. En de juiste houding nodig heeft tijdens zitten, autorijden, en staande worden gehandhaafd. Met behulp van een stabiliteit bal als een stoel is een geweldige manier om de spieren te scholen aan te sluiten op de juiste tijdens de vergadering. Doe aan yoga of werken met een fysieke therapeut om te leren posturale versterking oefeningen.

Hints

  • Als je pijn vermindert, zijn er vele extra stukken en oefeningen te doen (met een stoel of een muur) aanbevolen in het boek, "ischias Solutions." Veel mensen hebben strakke piriformis (billen) spieren die bijdragen aan ischias. Het oprekken van de piriformis spier wordt sterk aanbevolen.
  • Als u de controle over uw blaas of darmen als gevolg van ischias te verliezen, een arts raadplegen. Dit kan een meer ernstige aandoening, de zogenaamde Caudasyndroom zijn.