Hoe kan ik een vislijn op een Open Gezicht Reel

Putting nieuwe lijn op uw vissen rig per jaar helpt de kans op gebroken lijn, klitten en de frustratie van de verhuur van een verslaafd vis weg te verminderen. Je moet ook de plaats van de lijn wanneer het toont tekenen van slijtage. Voer het uit door je vingers te voelen op knikken of scherpe bochten. Spoelen en nicks in de vislijn zijn andere aanwijzingen dat het moet worden vervangen. Putting nieuwe vislijn op een open gezicht reel is makkelijker dan het zetten nieuwe lijn op een gesloten reel, omdat je niet nodig om de molen uit elkaar te halen.

instructies

1 Voer de lijn door het oogje op je hengel, vanaf de tip en werken in de richting van de haspel.

2 Open het hengsel op de haspel. Dat is de draad halve lus die - als u op zoek bent naar de rol van de top - ziet eruit als een halve cirkel rond het breedste deel van de haspel. In geopende, zal de beugel worden gescharnierd over de bovenkant van de rol in een regenboog vorm.

3 Rijg de vislijn onder de borgtocht, zodat - als de borgtocht is omgedraaid omlaag of "gesloten" - het zal de lijn naar beneden te duwen. Bind het einde van de lijn rond de cilinder van de haspel.

4 Plaats de spoel van de nieuwe lijn op de grond of de grond, neem een ​​paar stappen terug en langzaam reel lijn op de haspel. Het moet tot rust komen van de spoel op zijn eigen. Mogelijk moet u wat licht spanning op de lijn met uw vingers te houden als het de haspel komt - dit zal de lijn te houden in de knoop raakt.

5 Vul de haspel binnen 1/8-inch van de rand als u vissen in diep water of voor zeer grote vissen. Als je vissen bent naar kleinere vissen in een ondiep meer of vijver, hoeft u niet zo veel lijn op de haspel.

6 Snijd de lijn vanaf de klos nieuwe lijn een paar voet van de punt van de paal. Ga je gang en bind een haak aan het einde van de lijn, dan plaats de haak in een van de ogen van de hengel en reel lijn in totdat de haak houdt de lijn onderwezen. Hiermee wordt voorkomen dat de lijn op je hengel in de knoop raakt.