Hoe kan ik een Opossum Kill

Hoe kan ik een Opossum Kill


Opossums zijn een kleine tot middelgrote buideldier die gevonden kunnen worden in de Verenigde Staten naar Zuid-Amerika, maar ook in het Caribisch gebied. Opossum vlees werd ooit beschouwd als een delicatesse in het zuiden van de VS, maar de dieren worden nu vaak beschouwd als een overlast. Wat uw reden om dit te doen, kunt u een opossum vinden via een van de twee methoden te doden: door het instellen van een val of door te schieten met een pistool.

instructies

Schieten een Opossum

1 Hoe kan ik een Opossum Kill

U kunt een shotgun geladen met No. 6 schelpen gebruiken om een ‚Äč‚Äčopossum jagen.

Jaag ze 's nachts. Omdat opossums zijn nachtdieren, de beste tijd om ze te jagen 's nachts is, met behulp van een zaklamp om je weg te begeleiden. Vaak zal de opossum bevriezen in het licht, zodat u de tijd om het pistool en vuur gericht op het.

2 Luister het geluid van klauwen op boomschors om het dier te vinden. Als de opossum wordt opgeschrikt door het licht en loopt, kunt u gemakkelijk achterna omdat ze niet snel lopers. Een geschrokken opossum zal vaak klimmen een nabijgelegen boom, dus je moet in staat zijn om het gemakkelijk vinden door te zoeken naar het tussen de takken.

3 Doel voor het hoofd, indien mogelijk, als opossums moeilijk om te doden kunnen worden en kunnen meerdere foto's nodig als je niet hun hersenen geraakt bij de eerste poging.

Trapping een Opossum

4 Stel een juiste maat kooi in de omgeving als je het bewijs van de locatie van het opossum, zoals uitwerpselen hebben. Zo niet, stel dan een kooi langs een hek of trailway zodat u makkelijk kunt terugvinden.

5 Plaats aas in en in de buurt van de kooi naar de buidelrat te trekken en te verleiden aan de val in te voeren. Aas kan omvatten enigszins bedorven vis of vlees, en kaas of fruit. Vrucht wordt aanbevolen omdat de kans op het aantrekken van andere dieren zoals honden, katten of stinkdieren zal verminderen. Er moet aas op de trekker paneel in de kooi, zodat de deur sluiten wanneer de buidelrat volledig in de kooi.

6 Zet de deur van de kooi val in de confectie open positie dus het zal sluiten achter de opossum, het opsluiten is binnen. Trek de handgreep aan de bovenkant van de trap, zodat de veerbelaste vloerplaat trekker in positie.

7 Bedek de val met bladeren en stokken om het te camoufleren met zijn omgeving.

8 Verlaat het gebied, zoals de opossum onwaarschijnlijk om de val te voeren als u in de buurt zal zijn. Terug dagelijks te controleren of je een opossum hebt vastgelegd, aas te vervangen indien nodig. Dood de opossum door het afschieten van het op point-blank range eenmaal in de val.

Hints

  • Neem contact op met uw staat wildlife kantoor om ervoor te zorgen dat het legaal is om opossums doden in uw omgeving, of als u een licentie vereist om te opossums legaal doden.