Hoe kan ik een leren riem Via een pedaal

Hoe kan ik een leren riem Via een pedaal


Veel oudere fietsen hebben een flatscreen pedalen met een systeem van riemen en toe clips. Deze clips en riemen werken om je voet vastgezet op het pedaal te houden, waardoor een efficiƫnte methode van de macht overdragen aan de ketting en de aandrijving. Wilt u een beetje aangepaste tintje aan teen- van uw fiets, te gebruiken leer band met de pedalen. Threading de lederen riemen is een snelle taak die niet meer zou duren dan een paar minuten per pedaal.

instructies

1 Open het pedaal riem mouwen. Dit zijn smal metalen clips niet in tegenstelling tot een riemgesp mouw.

2 Rijg de gaten kant van de leren band en via de linker bovenhoek van het pedaal en breng het naar het midden huls op de teen clip. Rijg de gaten kant van de riem door de toe-clip koker in het midden van het pedaal en haal deze door en over de mouw van de rechter beneden hoek's. Duw het door de huls en lijn met de gesp en naald.

3 Herhaal stap 1 en 2 met het andere pedaal.

4 Plaats een voet op een moment in het pedaal band en pull-down op de losse uiteinde van de lederen band, nu op de rechter benedenhoek van het pedaal. Duw de gesp naald in de strakste mogelijke gat en draad door de rest van de gesp zoals je zou doen met een riem.