Hoe kan ik een Jeuk Kras in een Cast

Hoe kan ik een Jeuk Kras in een Cast


Afgietsels worden toegepast op de botten om de breuk te immobiliseren en het voorkomen van verdere schade gebroken. Casts kan ook worden gebruikt om gescheurde ligamenten genezen. Genezing kan weken tot meer dan een maand, afhankelijk van de ernst van het letsel. Een cast legt op je huid; vocht ontwikkelt zich binnen uw cast, wat kan leiden tot jeuk. Vermijd het plaatsen van een item van uw cast om de jeuk te verlichten. Met behulp van puntige voorwerpen te krabben op je huid kan schaafwonden veroorzaken, wat leidt tot infecties, merkt huisarts.

instructies

1 Zet uw föhn op zijn koelst instelling, adviseert KidsHealth. Richt je föhn neer tussen de cast en je huid, in de richting van het getroffen gebied. Als alternatief kunt u comfort sprays speciaal ontworpen voor afgietsels bij uw plaatselijke supermarkt te kopen. Deze sprays zorgen voor een explosie van koele lucht naar jeuk te stoppen.

2 Tik op uw cast voorzichtig. De tikken creëert een trilling, die de jeuk kan stoppen.

3 Gebruik een zak ijs gewikkeld in een handdoek. Plaats de ijslaag op de getroffen site, zodat u kunt voelen de kou te dringen uw cast. Laat de ijslaag op de cast tot de jeuk stopt.

4 Neem een antihistaminicum. Een over-the-counter antihistaminicum kan je de symptomen te bestrijden. Volg de dosering aanbevelingen van de fabrikant.

Hints

  • Gebruik niet de hete instelling op uw föhn. De warmte veroorzaakt meer vocht te ontwikkelen.
  • Vermijd het gebruik van poeders, zoals baby-poeder om jeuk te verlichten. Dit creëert chaffing van uw huid.
  • Raadpleeg uw arts als de jeuk blijft.