Hoe kan ik een Ex Roker Word

Hoe kan ik een Ex Roker Word


Volgens de American Heart Association, 24,8 miljoen mannen en 21,1 miljoen vrouwen in de Verenigde Staten te roken. Rokers lopen een hoger risico op hartaanvallen, beroertes, kanker en andere ernstige gezondheidsproblemen. De redenen om te stoppen met roken zijn duidelijk, maar het is geen eenvoudige taak. Toch zijn er tips die u kunt volgen om uw kans om een ​​ex-roker te verhogen.

instructies

1 Denk na over waarom je wilt stoppen met roken. Ongeveer 15 miljoen mensen proberen te stoppen met roken elke dag, maar toch minder dan 3 procent van deze mensen slagen. Met andere woorden, stoppen is moeilijk. Kom met een lijst van redenen waarom u wilt stoppen met roken. Zo kunt u dus stoppen dat je langer of zo dat je kinderen niet hoeven te meeroken inhaleren leven. Zet deze lijst ergens waar je het elke dag en gebruik het als motivatie.

2 Ontwikkel een plan. De gedachte van het stoppen met roken voor altijd kan intimiderend. In plaats daarvan komen met kleine hanteerbare doelen. Probeer bijvoorbeeld het verminderen van de hoeveelheid sigaretten u rookt in de komende week, of stoppen voor slechts één dag. Uiteindelijk, kunt u deze doelen te verhogen als je je weg naar het worden van gratis sigaretten te maken.

3 Wat te verwachten. Als je probeert te stoppen, zult u waarschijnlijk gaan via de volgende fasen: ontkenning, woede, onderhandelen, depressie, acceptatie en zelfgenoegzaamheid. Begrijp dat deze fasen zijn tijdelijk en voorkomen dat ontmoedigd door hen.

4 te ontdoen van de verleiding. Het bijhouden van een kleine stash van sigaretten zal alleen maar toenemen uw kansen op terugval. Daarnaast proberen naar plaatsen waar mensen roken te voorkomen. Niet buiten staan ​​met je vriend, terwijl hij rookt, en draai de pagina als je een sigaret advertisement.Though kun je sigaretten niet volledig te vermijden zien, kunt u een poging om hun aanwezigheid in uw leven te verminderen.

5 Gebruik een product om je te helpen stoppen. Onderzoek van de producten die er zijn, met inbegrip van Nicotine patches, Chantix en hypnose, om te bepalen welke het beste werkt voor jou.