Hoe kan ik een Earache behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe kan ik een Earache behandelen met behulp van Home Remedies


Iedereen krijgt oorpijn van tijd tot tijd, maar kinderen vaker dan volwassenen. Oorpijn komt meestal na een zware verkoudheid of een zere keel en vaak nadat u uw neus te snuiten en vast te stellen voor de nacht. De reden dat dit gebeurt is omdat vocht ophopen in de buis van Eustachius. De vloeistof wordt geïnfecteerd en bouwt in de achterkant van het trommelvlies en zet druk op het oor derhalve ongemak veroorzaken. Oorpijn gebeurt vaak 's nachts, waardoor je in slaap verliezen als gevolg van de pijn. Als u last oorpijn, druk, en / of drainage, moet u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Als je wel een oorontsteking, uw zorgverzekeraar zal waarschijnlijk antibiotica voorschrijven om te helpen uw lichaam te elimineren van de infectie. Er zijn dingen die je zelf kunt doen thuis om de pijn veroorzaakt door een oorpijn te verlichten.

instructies

1 Houd een föhn ingesteld op de warme het instellen van een beetje verder van uw oor, zodat de warme lucht in te blazen. Gebruik niet de hete instelling omdat u zelf kunt verbranden. U kunt ook op te warmen uw oor een verwarmingselement gebruikt: zet hem op warme en leg de kant waar de oorpijn is op de verwarming pad. De warme lucht van de föhn en de warme warmte van de verwarming pad zal de pijn te verzachten. Geen gebruik maken van de föhn voor meer dan 3 tot 5 minuten.

2 Prik een stuk van knoflook, knijp het sap van te maken, en giet het sap in het oor dat doet pijn. Knoflook staat bekend als een natuurlijk antibioticum hebben, en met de knoflooksap kan helpen de antibiotica om de infectie te bestrijden.

3 Doe een paar druppels olijfolie of minerale olie in de pijnlijke oor; de olie zal fungeren als een smeermiddel en kan helpen om droge, jeukende symptomen van oorontsteking elimineren. Verwarm de olie-up zoals je zou een babyfles, onder de hete kraan water voor een paar minuten. Zorg ervoor dat u de temperatuur van de verwarmde olie te testen alvorens het te gebruiken in je oor. De warme olie moet op lichaamstemperatuur. Breng het met een oor druppelaar en gebruik alleen genoeg olie om de vacht van de binnenkant van het oor.

4 Wikkel een warmwaterkruik in een handdoek. Gebruik de handdoek gewikkeld warm water fles als een kussen door het leggen van de pijnlijke oor op. Nogmaals, de warmte van de warme kruik de pijn van de pijnlijke oor te verlichten.

5 Kauwgom (of zelfs voedsel) en slikken zal helpen om de buis van Eustachius te ventileren en zorgen voor drainage. Dit kan helpen om wat druk veroorzaakt door de infectie van het binnenoor verminderen.

Hints

  • Wanneer die lijden aan een oorpijn, bent u beter af gaan zitten in plaats van tot vaststelling, dus prop jezelf omhoog totdat de oorpijn is verdwenen.
  • Het drinken van veel water of sap zal helpen verzachten van de symptomen, en de constante slikken zal helpen de buis van Eustachius.
  • Neem een ​​pijnstiller als dat nodig is.
  • Raadpleeg uw zorgverzekeraar.
  • Als uw oor pijn doet als je kauwt, kan het worden veroorzaakt door iets in je kaak. Als dit het geval is, gaat de dokter.
  • Als u geen bloed of pus in uw oor of duizeligheid of zwelling, raadpleeg dan uw zorgverzekeraar onmiddellijk, omdat deze kunnen tekenen zijn van een ernstige infectie.
  • Blijf weg van de wind als het stoort je oren. Draag een sjaal of zet katoen in je oren om hen te beschermen tegen de wind.
  • Gebruik geen minerale olie (of een andere oliën) als druppels in je oor als u vermoedt of heeft verteld heb je een gescheurde trommelvlies.