Hoe kan ik een buitenboordmotor vervangen

Hoe kan ik een buitenboordmotor vervangen


Er lijkt altijd wel enige tijd duren wanneer u een van uw buitenboordmotor met een ander te vervangen. De hiermee bezig is eenvoudig, maar door het gewicht van een moderne buitenboordmotor, kan noch een enkel individu of een groep zo gunstig doen. Dat is de reden waarom het hebben van een motor takel vast gemonteerd in de overhead van uw werkplaats en het hebben van uw motor op de motor stands die gemakkelijk verplaatsbaar kan het antwoord te verstrekken aan het maken van de swap zo pijnloos mogelijk zijn gemonteerd.

instructies

1 Back uw boot in uw werkplaats, het stoppen zodat de motor op de achterkant van de boot is direct onder uw winkel overhead motor hoist. Draai op de vergrendelingen aan de achterzijde van de bovenpanelen van zowel de motor te verwijderen en de vervanging motor. Verwijder de bovenste deksels en leg ze opzij.

2 Hef de opheffing ring op de motor van de achterkant van uw boot te verwijderen en laat de haak van de motor takel's. Sluit de haak van de motor takel aan de opheffing ring van de motor op uw boot. Verhoog de takel genoeg om de speling uit te maken van kabels of kettingen de opheffing takel's.

3 Verwijder de moeren en ringen van de motor bevestigingsbouten die verder gaan door middel van zowel de spiegel van uw boot en zowel de voor- als achterzijde van de motor mount. Verwijder de vier bouten van de boot en zet de moeren, ringen en bouten opzij.

4 Til de motor vrij van de achtersteven van de boot met behulp van de motor takel. Rol de lege roll-around buitenboordmotor staan ​​in het kader van de motor op de takel en laat de motor, zodat het zich nestelt op de motor staan. Verplaats de nu bezette motor staan ​​verder van de boot en zet de nieuwe motor, op zijn motor stand, naast de spiegel van uw boot.

5 Til de opheffing ring aan de bovenkant van de motor u voor te stellen op de achtersteven van de boot te plaatsen en zich de opheffing ring met de motor takel haak. Breng de motor van de standaard en laat de motor te monteren, zodat de voor- en achterzijde straddle spiegel van de boot. Schuif de bevestigingsbouten door de motor monteren en de spiegel.

6 Schuif de ringen op de bouten en draai de moeren op de bouten. Draai de moeren met een momentsleutel tot 55 voet-pond van het koppel. Laat de haak van de motor takel uit de opheffing ring.

7 Verplaats de nu lege motor staan ​​uit de buurt van de spiegel van de boot. Hef de haak van de motor takel. Vervang de covers van zowel buitenboordmotoren en trek de boot van uw werkplaats.