Hoe kan ik een 1858 Remington Restore

Hoe kan ik een 1858 Remington Restore


Terwijl een roest bezette 1858 Remington New Army revolver kan eruit zien als een oude roestige museum overblijfsel voor sommigen, met een beetje werk kun je deze revolver te maken in een prachtig kunstwerk. Met behulp van enkele eenvoudige hulpmiddelen en een beetje kennis kan men gemakkelijk deze revolver te herstellen. Eenmaal voltooid, zal dit revolver een collector's item dat de moeite waard is het houden voor de komende jaren zijn.

instructies

Demontage van de revolver.

1 Giet roest verwijderen van het oplosmiddel in de emmer totdat het is ongeveer 4 inch diep. Plaats de revolver in de emmer, onderdompelen in de roestverwijderende oplosmiddel.

2 Week de revolver in de roest verwijderen van oplosmiddel voor 24 uur.

3 Verwijder de revolver uit de emmer oplosmiddel.

4 Veeg de revolver neer met een oude doek.

5 Trek de hamer om de halve haan positie indien mogelijk. Anders is de schroef die net boven de pistoolgreep en verwijder de hamer. Dit moet de cilinder vrij draaien.

6 Ontgrendelen de laad- hendel en verplaats het naar de halverwege positie onder het vat. Schuif de cilinder pin uit naar de aanslag. Als deze onderdelen niet kan bewegen, draai de schroef aan de voorkant van de cilinder en deze delen te verwijderen uit de revolver en plaats ze terug in de roest te verwijderen oplosmiddel.

7 Haal de cilinder uit de rechterkant van de revolver. Als de cilinder zit vast op dit punt, hebben betrekking op de revolver met een oude lap en tik zachtjes de cilinder uit de revolver met behulp van de tack hamer.

8 Draai de schroef in het midden van het pistool grepen. Verwijder het pistool greep uit de revolver. Het kan nodig zijn om beitel de juwelier gebruiken om voorzichtig te krijgen onder de rand van het pistool grepen en wrikken ze af van de revolver zijn. Als dit het geval is, wanneer de grepen verwijderd keren de revolver nog 24 uur om de roestverwijderende oplosmiddel. De revolver moet nu naar beneden worden gestript tot alleen het frame van de revolver.

9 Wikkel staalwol rond het einde van de ΒΌ inch diameter eiken pluggen en duw de staalwol door de boring van de cilinder aan de binnenkant van het vat te poetsen en verwijder alle roest.

10 Vervang alle onderdelen die te zwaar beschadigd zijn om te worden hergebruikt. Om de waarde van de revolver maximaliseren als veel van de oorspronkelijke onderdelen mogelijk.

Opnieuw monteren van de revolver.

11 Wrijf de hele revolver en alle onderdelen met staalwol om ze te poetsen en hen voor te bereiden hermontage.

12 Bevestig de handgrepen aan het pistool door vastschroeven van de schroef in het midden van het pistool grepen terug op zijn plaats.

13 Zet de cilinder in de rechterkant van de revolver. In dit proces terug te keren er onderdelen zoals de laadhendel, cilinder pin, en hamer en veren weer op zijn plaats. Schroef weer vast schroeven voor de cilinder of boven de pistoolgrepen die hadden tijdens de demontage worden verwijderd.

14 Schuif de cilinder pin terug op zijn plaats, die de cilinder op zijn plaats op de revolver.

15 Zet de laadhendel naar een positie waarin het onder het vat en wordt vergrendeld op zijn plaats.

16 Zet de hamer om de positie waar het betrokken is op de cilinder. Het pistool is nu opnieuw gemonteerd.

Vernissen en het toepassen van het pistool blauw naar het pistool.

17 Solliciteer lak aan het pistool grepen door wrijven vernis op hen met een oude doek.

18 Giet gun blauw op een watje.

19 Wrijf gun blauw op het vat, laadhendel, en het frame en de hamer van de revolver. Laat dit 24 uur drogen.

20 Cock de hamer van de revolver in de halve haan positie, waardoor de cilinder vrij draaien.

21 Gietpistool blauw op een watje en wrijf het pistool blauw op de cilinder van de revolver, spinnen als nodig is om volledig te bedekken de cilinder met kanon blauw. Laat dit 24 uur drogen. Op dit punt het pistool wordt hersteld en kunnen worden geladen en gebruikt of in een koffer voor vertoning.