Hoe kan ik drink Vruchtensappen om gewicht te verliezen?

Hoe kan ik drink Vruchtensappen om gewicht te verliezen?


Het drinken van vruchtensappen die vol pulp kan helpen gewicht te verliezen door het verstrekken van de essentiële voedingsstoffen die je lichaam hunkert en natuurlijke vezel dat maakt je een vol gevoel, waardoor het helpen tegenhouden honger. Door het volgen van een paar eenvoudige recepten, kunt u beginnen natuurlijk afvallen met vruchtensappen.

instructies

1 verzekeren dat uw sap presser zorgt voor pulp in aanvulling op de vers geperst sap. Pulp is noodzakelijk omdat het trucs de maag in gevoel vol.

2 Begin elke ochtend met vers geperst citroensap toegevoegd om water te verwarmen. Volgens de Mail Online, "citroensap zorgt voor een gezonde en probleemloze spijsvertering door het stimuleren van maagsappen." Deze stap in de ochtend zal je voor te bereiden om gewicht te verliezen in de loop van de dag.

3 Plaats alle gewenste vruchten in de sapcentrifuge. Vermeld altijd een zure vrucht om de eetlust te onderdrukken.

4 Zorg ervoor dat u knijp vers sap op een dagelijkse basis en in de koelkast eventuele restjes; zonder conserveringsmiddelen, kan sap snel bederven.

5 Proces het sap combinatie in een smoothie, maken vers fruit ijs knalt, of drinken vruchtensap uit een glas gevuld met ijs. Volgens de bevordering van de gezondheid, "Sommige studies suggereren dat het drinken van slechts twee extra glazen ijs water per dag kunnen helpen om uw stofwisseling met maar liefst 30%." Door het consumeren van gekoeld of bevroren sap, bent u het verbranden van calorieën opwarmen van de sap en afstotende honger door het verkrijgen van noodzakelijke voedingsstoffen en vezels.

6 toe nooit iets anders dan ijs of koud water om je vers sap mix. Het doel van het sap is om gewicht te verliezen natuurlijk, dus vergeet de suiker en voeg kunstmatige zoetstof in plaats daarvan als je moet.

7 Drink het sap minstens drie maal per dag, bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd.

8 Niet te consumeren uw sap mengsel. Vruchten bevatten natuurlijke suiker, die kan bijdragen tot gewichtstoename. Vermijd dit probleem door het sap verdunnen met water, waardoor genieten drinken van een grote hoeveelheid vloeistof tijdens het dieet.

9 Vasthouden aan het sap dieet, zelfs als je niet direct resultaat zien. Gewichtsverlies kost tijd, vooral als je niet de oefening in je routine.

Hints

  • Gewichtsverlies kan gevaarlijk zijn. Raadpleeg een arts voordat u een gewichtsverlies regime te beginnen.
  • Probeer niet verhongeren jezelf door alleen sap drinken. Dit zal een "rebound" effect waar al het voedsel dat je eet meteen als vet wordt opgeslagen veroorzaken.