Hoe kan ik de ziekte van Raynaud Diagnose

Hoe kan ik de ziekte van Raynaud Diagnose


ziekte van Raynaud veroorzaakt iemands handen en voeten abnormaal gevoelig voor koude temperaturen. symptomen van deze ziekte zijn meestal mild en voelt meer als een last dan een ziekte. Overweeg het volgende om een ​​Raynaud ziekte diagnose te kunnen.

instructies

1 Beschouw uw omgeving klimaat. Als je in een koud klimaat leeft dan heb je meer kans om de ziekte van Raynaud ontwikkelen. Uw geslacht en beroep kan ook een rol spelen; vrouwen en mensen die buitenshuis werken zijn ook meer kans om de ziekte van Raynaud hebben.

2 Controleer op witheid op je vingers. Dit is het duidelijkste symptoom van de ziekte van Raynaud. Wanneer u wordt blootgesteld aan de kou, dan heb je een verlies van kleur in uw vingers en tenen te merken. Het mag alleen plaatsvinden op één of twee cijfers.

3 Let op elke gevoelloosheid in uw ledematen. U kunt gevoelloosheid ervaart wanneer je met een aanval van de ziekte van Raynaud. Eenmaal bloedsomloop verbetert, kunt u wat ongemak op de plaats te voelen.

4 Maak een afspraak met uw arts. Het krijgen van een check-up kan uitsluiten van andere mogelijke oorzaken van de ziekte van Raynaud.

5 Onderga een koude-simulatie-test. Deze test meet hoe uw huid reageert op de kou. De arts kan je handen in koud water tijdens de proef gesteld.

6 Informeren over een spijker plooi capillaroscopy. Dit houdt de arts die onder je nagels de bloedvaten. Deze test kan worden gebruikt om andere aandoeningen die kunnen worden veroorzaakt de ziekte te bepalen.

Hints

  • ziekte van Raynaud treedt vaak bij mensen die zijn gediagnosticeerd met lupus of sclerodermie.
  • Er is geen bloedtest beschikbaar die de ziekte van Raynaud kan diagnosticeren.