Hoe kan ik de ziekte van Lyme te detecteren in een Kind

Hoe kan ik de ziekte van Lyme te detecteren in een Kind


ziekte van Lyme is een soort van infectie met een groep van bacteriën bekend als Borrelia burgdorferi. Zij worden gewoonlijk gevonden in dieren, zoals honden, muizen of herten. Ticks bewonen dieren geïnfecteerd door deze bacteriën, voeden zich met hun bloed, waarbij langs de bacteriën in hun systeem. Als teken zich hechten aan menselijke huid en bijten, dat is wanneer ze de bacteriën die kunnen leiden tot de ziekte van Lyme overbrengen. Iedereen (ook kinderen) die in nauw contact met dieren besmet met teken, zijn kwetsbaar voor dit disease.Some artsen verwijzen naar de ziekte van Lyme als imitator, omdat het de symptomen van andere ziekten nabootst waardoor het moeilijk te diagnosticeren. Het reageert goed met behandeling en kan eenvoudig voorkomen. Maar wanneer onbehandeld leiden tot ernstige complicaties, waaronder hartproblemen en schade aan de zenuwen. Om de aanwezigheid van de ziekte van Lyme weet hier zijn manieren over hoe je de symptomen ervan te detecteren.

instructies

Hoe kan ik de ziekte van Lyme te detecteren in een Kind

1 Controleer de huid van uw kind voor een aantal huiduitslag. Uiterlijk van een cirkelvormige uitslag genaamd erythema migrans is meestal het eerste teken van infectie. Deze uitslag heeft een onderscheidend kenmerk gekenmerkt door een stevige rode ronde patch, omgeven door een heldere huid, die vervolgens wordt omsloten door een grotere rode ring. Het ziet er in principe net als een kleine dart bord met een rode bulls-eye in het midden. Soms zal het alleen maar verschijnen als een groeiende rode circulaire patch. Het kan warm om aan te raken en kan soms pijnlijk of jeuken. Deze uitslag komt binnen 1 tot 2 weken van de infectie, en kan ook ontstaan ​​30 dagen na de tekenbeet. Hoewel dit dient als een duidelijk te onderscheiden vorm van huiduitslag voor de ziekte van Lyme, niet alle geïnfecteerde individuen heeft het.

2 Observeer als uw kind ervaart extreme zwakte. Vermoeidheid is een typisch symptoom die ofwel licht of ernstig kan zijn. Het kind voelt zich meestal versleten en slaapt aanzienlijk meer dan normaal.

3 Vraag uw kind over alle bestaande pijn. Hoofdpijn, gewrichts- en spierpijn komt vaak voor en worden meestal gepaard met gezwollen lymfeklieren. Deze symptomen hebben de mogelijkheid om te genezen op zijn eigen. Maar soms het verergeren en invloed zijn op verschillende gebieden van het lichaam. Bij spier- en gewrichtspijn onbehandeld gedurende enkele weken, het verhoogt en wordt gekenmerkt door een schietpartij soort pijn.

4 Controleer de temperatuur van uw kind. Lichte koorts en rillingen kunnen optreden en wordt geassocieerd met 's nachts zweet en een zere keel. Het kind kan ook misselijk en niet geïnteresseerd in het eten.

5 Kennisgeving als er een teken van een verstoorde gezichtszenuw. Dit wordt doorgaans als een symptoom van ernstige ziekte van Lyme. Een verstoorde gezichtszenuw wordt gekenmerkt door het bestaan ​​van aangezichtsverlamming of het kind kunnen klagen over het hebben van een tintelend gevoel of gevoelloosheid van het gezicht.

6 Kijk voor wat meer ernstige complicaties, zoals ongewone stemmingswisselingen en problemen met een visuele of auditieve functies. Het kind kan toegenomen gevoeligheid voor licht en geluiden. Dit is typisch in het neurologische fasen van de ziekte van Lyme.

7 Probeer om te zien of uw kind ooit heb meegemaakt frequent flauwvallen (syncope) of als hoofdpijn gaat gepaard met een stijve nek. Dit zijn complicaties die ernstige problemen kunnen geven.

Hints

  • Als een van deze symptomen aanwezig zijn, neem dan onmiddellijk contact de dokter. Vroege management zal de conditie van het ontwikkelen van ernstige complicaties te voorkomen.
  • Afgezien van bewonen dieren zoals honden, herten, of muizen; teken ook stilstaan ​​bij vochtige en schaduwrijke plaatsen die zijn bedekt met hoge grassen en struiken. Dus voorkomen dat uw kind mee te spelen deze gebieden.