Hoe kan ik de stekker van mijn oren als ik & # 039; t Hear

Hoe kan ik de stekker van mijn oren als ik & # 039; t Hear

Of u nu een verkoudheid of je net hebt stapt een cross-country vlucht, je voelt je één symptoom - je oren zijn aangesloten. Hoewel dit niet een ernstige aandoening, het is ongemakkelijk en het maakt het lastig wanneer je nodig hebt om te horen wat anderen zeggen aan u. Uw oren krijgen gestoken tijdens een verkoudheid of een vlucht omdat uw Eustachius buizen belemmerd worden. Wanneer dit gebeurt, kan uw trommelvliezen niet trillen ze weg ze moeten, wat resulteert in het gevoel van druk en uw verminderde gehoor.

Stap 1

Knijp wat nasale decongestiva in beide neusgaten. Dit zou kunnen helpen u de stekker uit je oren, volgens Consumer Reports Health.

Stap 2

Gapen of slikken vaak, zodat je de druk tussen je oren en de lucht buiten uw oren kunnen egaliseren. Als dit niet helpt, probeer dan kauwgom. Het kauwen actie helpt om je oren "pop", zodat u zich te ontdoen van de druk en gedempte gehoor te krijgen, volgens Consumer Reports Health.

Stap 3

Neem een ​​dosis van een oraal decongestivum. Als de medicatie van kracht wordt, kan het helpen verlichten van de druk die je voelt in je oren, volgens de Mayo Clinic.

stap 4

Deblokkeren uw Eustachius buizen door de stekker van je neus en uitblazen. Als u een pop hoort, heb je ze unplugged, maar wees voorzichtig niet te hard waaien. Als je uitblazen te hard, zou u perforeren uw trommelvliezen, volgens Consumer Reports Health.

waarschuwingen

  • Vlieg niet als je een infectie van de luchtwegen of een koud - dit verhoogt de kans op oorproblemen, volgens Consumer Reports Health.

Tips

  • Als u vliegt met een baby, zorg ervoor dat je haar een flesje te geven als uw vliegtuig opstijgen. Zuigen op de fles en slikken het water of formule helpt haar om het vliegtuig oor te bestrijden.
  • Als uw conditie langer dan een paar weken duurt, gaat u naar uw arts, volgens de Mayo Clinic.

Wat je nodig hebt

  • nasale decongestivum
  • orale decongestivum
  • suikervrije kauwgom