Hoe kan ik de snelheid van een Baseball Meet

Hoe kan ik de snelheid van een Baseball Meet


Nolan Ryan's fastball bereikte een snelheid van 100,9 mph op 20 augustus 1974, toen hij gooide voor de Engelen van de American League tegen de Detroit Tigers. Dat gooien, geklokt met een radar pistool, ging in het Guinness World Records als de snelste toonhoogte ooit gemeten. Ondanks de goede orde, de Baseball Almanac zegt historici en fans nog debatteren over de snelste werper in honkbal geschiedenis. Scouts en coaches gebruiken radar guns om de snelheid kruiken 'te meten, maar u kunt ook de gemiddelde snelheid van een pitch te berekenen zonder een.

instructies

1 Meet de afstand van het bord van de werper om thuisplaat, met behulp van uw meetlint. Op een standaard honkbalveld is deze 60 voet, 6 duim, of 60,5 voeten. Als je op een Little League diamant, moet het 46 voet.

2 Klok hoe lang het duurt een worp naar de thuisplaat te bereiken, met behulp van de stopwatch. Start de stopwatch op het moment dat de honkbal verlaat de vingertoppen van de pitcher en stoppen wanneer je de bal crack tegen de handschoen van de vanger horen. De nauwkeurigheid van uw snelheid berekening is afhankelijk van het verkrijgen van een goede meting met de stopwatch. Oefen het starten en stoppen van de timer voordat u begint om tijd te plaatsen.

3 Verdeel de afstand in voeten tegen de tijd in seconden. Het resultaat zal de snelheid van de toonhoogte in voet per seconde. Bijvoorbeeld, zeggen dat het duurde 0,5 seconden voor het honkbal tot 60,5 voeten te reizen naar mitt van de vanger te bereiken over een standaard baseball diamant. Verdeel 60,5 met 0,5. Dit is gelijk aan 121, wat betekent dat de baseball op reis was 121 voet per seconde.

4 Vermenigvuldig de snelheid in voet per seconde door 0,68 om te zetten naar mijl per uur. Het getal 0.68 is de conversie ratio te voet per seconde veranderen in mijl per uur. Voor een honkbal dat op reis was 121 voet per seconde, vermenigvuldig 121 met 0,68 te krijgen 82,28. De bal reisde tussen de 82 en 83 mph.

Hints

  • Met een stopwatch, je bent het meten van de gemiddelde snelheid van de honkbal over de afstand. Dit is anders dan de snelheid geklokt door een radar pistool op een specifiek punt.