Hoe kan ik de Rear Wheel Repair op een Fiets

Hoe kan ik de Rear Wheel Repair op een Fiets


Weten hoe u het achterwiel op een fiets te repareren is een belangrijk onderdeel van fietsonderhoud voor de fanatieke ruiter, omdat je nooit weet waar je loopt in de problemen. U kunt alleen op een mountainbike parcours of met een groep vrienden rijden in de straat zijn. Hoe dan ook, weten hoe de achterband wanneer een probleem zich voordoen zal je thuis sneller op te lossen. Zelfs als de reparaties moeten wachten tot je thuis bent, kun je kennis bespaart u de kosten van een bezoek aan een fietsenmaker.

instructies

1 Schakel de versnellingen op de fiets zodat de ketens op het kleinste tandwiel op de derailleur (dit is het overbrengingssysteem van de achterband bestaande uit meerdere tandwielen). Dit zal de nodige speling in de ketting die je nodig hebt om de band te verwijderen zonder beschadiging van de keten te creëren. Deze stap is niet nodig voor het evenwicht niet verschuift fietsen, ook bekend als vaste-gear bikes. U kunt gewoon de hoorn van de ketting van het tandwiel voor deze fietsen.

2 Laat de remblokken te voorkomen dat de rem uit te drukken tegen de band. Dit kan omkeren door het hendeltje aan de achterremmen in opwaartse positie. Dit zal de remblokken openen.

3 Verwijder alle bouten die de band op zijn plaats aan het frame van de fiets met een moersleutel. Zorg ervoor dat u een aangewezen plaats voor de bouten of plaats ze in je zak voor de bewaring. Ze zijn klein en gemakkelijk verloren als je niet oppast.

4 Verwijder het achterwiel op een multi-speed mountainbike door grijpen de derailleur en terug te trekken. Dit zal het achterwiel van de derailleur los te maken en volledig te verwijderen uit het frame van de fiets. Non-shifting fietsen zijn eenvoudiger. Til het fietsframe van de achterband wanneer de ketting en de bouten verwijderd.

5 Verwijder de band van de velg met een bandenlichter. Alle fietsbanden knuffel de rand strak en een bandenlichter geeft je de hefboomwerking die nodig zijn om de band op te heffen van de velg te geven. Begin met het plaatsen van de lip van de hefboom tussen de velg en de band. Duw de hendel handvat om de band til de rand en verder om je weg te werken tot de band volledig is verwijderd.

6 Patch gaten in de band binnenband met een band patch kit (deze kits bevatten band lijm, band patch, schuurpapier en alcohol doekjes). Gebruik de alcohol af te vegen schoon te maken uit het gebied dat u zal patchen. Next, zand het areaal dat rond het gat om een ​​gestructureerd oppervlak te creëren. Ten slotte, gelden band lijm op het zand behangen ruimte en plaats de patch op de top. De buis met lucht zodra de lijm droog.

7 Plaats de band terug op de velg. Nogmaals, de band goed passen de velg, maar u zult niet de hulp van de bandenlichter deze tijd nodig. Duw de band op de velg met een matige kracht totdat deze stevig vast zit.

8 Installeer de achterband door het herhalen van de stappen 1 tot en met 5 in omgekeerde volgorde. Je bent fiets is nu klaar voor gebruik.