Hoe kan ik de pijn van Gezwollen halsklieren

Hoe kan ik de pijn van Gezwollen halsklieren


Als je ooit gezwollen nek klieren hebt gehad, weet je hoe snel je hebt geprobeerd om hen naar beneden te gaan. Helaas, als je niet de juiste ingrediënten te gebruiken, in plaats van ze te krimpen, zullen ze nog meer te vergroten.

instructies

1 Warmte, warmte en meer warmte. Breng een warme washandje of verwarming pad om het gebied op je nek, waar de klieren zijn opgezwollen voor maximaal 15 minuten per keer. Houd het proces te herhalen totdat je voelt opluchting.

2 Een lekker kopje warme thee met honing zal altijd kalmeren uw nek gezwollen klieren. Drink het zo heet als je kunt staan, uiteraard zonder het branden van jezelf. wat zuur toe te voegen aan de thee werkt ook goed om de pijn en gezwollen gebied te kalmeren.

3 Kook samen, drie kopjes water, 2 theelepels basilicumblaadjes, en 2 theelepels kaneel. Laat koken gedurende ten minste 10 minuten sudderen nog eens 10 minuten. Laat ze uitlekken en drinken up. Ik kan zeker zeggen dat dit doet wonderen voor gezwollen klieren.

4 Warm water en zout altijd lijkt te doen de truc ook. Zorg ervoor dat het water is warm genoeg om het zout op te lossen. Neem een ​​slok en slikken, en dan gorgelen met de rest.

5 Wrijven Tijgerbalsem of mentholated crème op je nek zal altijd verlichten van de pijn binnen een paar minuten. Echter niet wrijf het op je nek, zodra je uit de douche. Wacht minstens 30 minuten, zodat uw pour close up wat. Vergeet niet, een beetje gaat een lange weg.

6 Start het toevoegen van knoflook om zoveel mogelijk van je eten als je kan. Knoflook is een uitstekende bron van het doden van bacteriën. Duurt een goede week om te beginnen met het zien van de resultaten, maar het werkt!

7 Last but not least, zal appelazijn weg die gezwollen nek klieren binnen drie dagen. Swig over een schot van appelazijn dagelijks totdat u zich beter voelt. Het is een geweldige natuurlijke remedie voor deze en zoveel andere dingen.

Hints

  • Gezwollen klieren enige tijd duren om te genezen, als ze niet naar beneden helemaal in een maand zijn gegaan raadpleeg uw arts.