Hoe kan ik de kleur van Kronen

Hoe kan ik de kleur van Kronen


Met de beschikbaarheid en de populariteit van het bleken van tanden procedures, meer mensen in staat zijn om de kleur van hun tanden te veranderen in een lichtere tint. Procedures en producten variëren in effectiviteit, prijs en levensduur, maar geen van hen heeft een effect op kronen of vullingen geïmplanteerd in de mond of tanden. Bij minder toegankelijk kronen (kiezen) de mismatch minder zichtbaar dan in het front. Waar de plaatsing kans groter dat de tanden rondom de kroon verandert van kleur in plaats van de kroon zelf.

instructies

Tanden bleken

1 Bepaal of de kroon helderder is dan de tanden eromheen. Aangezien porselein is minder kans om op natuurlijke wijze te veranderen dan tandglazuur, is het waarschijnlijk dat de tijd gewoon heeft gemaakt de kroon opvallen.

2 Pas de schaduw van de kroon met die van de omliggende tanden. Indien er slechts een klein verschil in kleur dan een eenvoudige tanden whitening vloeistof, zoals stroken of tandpasta, kan worden gebruikt om de helderheid van de andere tanden af ​​te stemmen op die van de kroon.

3 Praat met een tandarts of tacticus over het afstemmen van de tanden om de kroon. De meeste bleken van tanden procedures tanden fleuren door drie of vier tinten dus als een whitening procedure kan nodig zijn te bepalen hoeveel helderder de tanden moeten naar de kroon te passen.

Vervangen van de Kroon

4 Praat met uw tandarts over het probleem met de mismatching kroon. Kroon verkleuring kan optreden wanneer het tandvlees terugwijkt tijd voldoende om de basis van de kroon, die voorheen onder het tandvlees bloot.

5 Laat uw tandarts overeenkomen met een nieuwe kroon met de tanden eromheen. Indien u onlangs had een whitening behandeling gedaan, kan het niet een goed idee om de kroon aan de nieuw gebleekte tanden overeenkomen vervangen, tenzij je van plan bent op het houden van de rest van de tanden die schaduw voor het leven van de kroon, die doorgaans vijf tot 15 jaar, afhankelijk van zorg.

6 Laat uw tandarts plaats een nieuwe kroon. Dit is niet een leuk operatie maar de enige manier om de kleur van de kroon zelf te laten vervangen veranderen.