Hoe kan ik de grootte van mijn borstspieren?

Hoe kan ik de grootte van mijn borstspieren?


Het verhogen van de grootte van je borstspieren kan lijken als gewoon een kwestie van het doen van gerichte oefeningen die zich richten op die specifieke spiergroep. Echter, er zijn tal van dingen die je moet doen voordat en terwijl je probeert om je borstspieren te bouwen. Bovendien, het bouwen van borstspieren ook vereist dat je eet een evenwichtige, gezonde voeding voor een optimale spiergroei.

instructies

1 Maak je hele lichaam sterker aan de grootte van je borstspieren te verhogen. Volgens StrongLifts.com, hoe meer kracht je bouwt, hoe meer spieren je kunt toevoegen. StrongLifts.com adviseert te beginnen met elementaire krachttraining en lichaamsgewicht oefeningen en het toevoegen van het gewicht als je vooruitgang. Focus op uw formulier als je leert, en zorg ervoor dat je omgeving altijd het verhogen van de intensiteit van uw training om meer spieren op te bouwen.

2 Gebruik vrije gewichten als je tillen. Vrije gewichten zijn effectiever dan machine gewichten, omdat ze dwingen je om het gewicht in evenwicht te brengen met je lichaam. Vrije gewichten zijn ook veiliger, omdat ze niet dwingen je lichaam in een onnatuurlijke stand en bewegingspatronen als een machine gewichten te doen.

3 Doe samengestelde oefeningen in plaats van isolatie oefeningen. Vervang biceps krullen met pull-ups of barbell rijen en triceps smeergeld met overhead persen. Isolatie oefeningen die de borstspieren werken zijn prima als je eenmaal een hoger niveau van fitness hebben bereikt, maar ze moeten worden vermeden als je net begint te bouwen spier.

4 Voeg verrijkte eieren aan uw dieet. Volgens WomenFitness.net, verrijkte eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten en omega-3 vetzuren, die kunnen helpen om de spieren op te bouwen en te herstellen schade na een intensieve training. Het vitamine E-gehalte van verrijkte eieren kunnen ook tot acht keer hoger dan gewone eieren zijn.

5 Eet complexe en eenvoudige koolhydraten voor en na zware trainingen. Volgens Oefening Doelen, het lichaam gebruikt koolhydraten voor energie en spierglycogeen verbrand tijdens het sporten te vervangen. Common complexe koolhydraten bevatten bruine rijst, volkoren pasta, quinoa, havermout en volkoren brood. Enkelvoudige koolhydraten zorgen voor directe energie, en dient te worden vlak voor de training volgens trainingsdoelen gegeten. Common enkelvoudige koolhydraten zijn onder andere appels, sinaasappels, druiven, rozijnen, mango's en honing.

6 Consumeren magere eiwitten, zoals kalkoen en kip zonder vel, regelmatig. Volgens BodyBuilding.com, magere eiwitten zijn essentieel voor het opbouwen van serieuze spieren, en ze moeten worden gegeten bij elke maaltijd. De nadruk moet liggen op mager vlees vanwege hun lage verzadigd vet niveaus en de algehele vetgehalte.

Hints

  • Als je niet weet hoe je een bepaalde oefening te doen, raadpleeg dan een trainer of gekwalificeerde professional. Onjuiste tillen en lichaamsbeweging techniek kan leiden tot letsel.