Hoe kan ik de grootte van mijn biceps Fast

Hoe kan ik de grootte van mijn biceps Fast


Het bouwen van sterke armen is een wenselijk doel voor vrijwel iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de lichamelijke conditie. Bovenlichaam kracht niet alleen bij aan de algehele gezondheid, maar is ook de sleutel tot veel praktische activiteiten uitgevoerd tijdens de dag. Biceps sterkte is belangrijk voor het trekken bewegingen, alsmede tillen van zware voorwerpen. Bovendien, met grote wapens kan een gevoel van eigenwaarde booster zijn. Toenemende biceps grootte gaat om een ​​combinatie van factoren die, wanneer in elkaar gezet, kan leiden tot een verhoogde bovenlichaam kracht en spiermassa.

instructies

1 Doe een aantal oefeningen om je armen te werken. Gewoon focussen op krullen zal je biceps werken slechts in één richting. Probeer oefeningen die je biceps werken samen met andere spieren. Deze omvatten pull-ups, chin-ups, dode liften en omgekeerde rijen.

2 Vermijd krullen in het begin. Krullen zijn beter voor het verfijnen van de vorm van je biceps, maar niet voor het bouwen van massa. Kies oefeningen die je biceps werken samen met andere spieren. Als je groter winsten te maken, over te schakelen naar oefeningen zoals krullen om vorm te geven en te verfijnen uw spieren.

3 Volg uw vooruitgang. Noteer hoeveel herhalingen u in staat om te presteren tijdens een training, en kijk voor winsten in de tijd zijn. Raak niet gefrustreerd als je op een dag verliest een rep; je spieren hebben tijd nodig om te groeien, en je zal waarschijnlijk maken dat verloren rep de volgende keer dat je workout.

4 Geef jezelf voldoende tijd om te rusten. Op een dag tussen-arm gericht dagen is standaard. Je spieren groeien tijdens periodes van rust, dus niet overbezorgd te krijgen over werken ze elke dag.

5 Eet meer, vooral eiwit en vet. Als uw doel is om spiermassa te vergroten, dan moet je meer calorieën dan je verbruikt. Eet voedingsmiddelen zoals mager vlees, vis en eieren voor een eiwitrijk dieet.

Hints

  • Je zal niet biceps bouwen gewoon door het uitwerken van een stuk. Als je gewicht elke dag op te heffen, zal je nog steeds niet op gewicht als je niet eten van de juiste voeding en het krijgen van genoeg rust. Dus, worden afgewogen in uw aanpak en niet te veel op één aspect richten. Train je romp, benen en rug voor de algehele conditie.
  • Vermijd overmatige chemische oplossingen voor de opbouw van spiermassa. Goede voeding en solide trainingen zal het lukken.