Hoe kan ik de grootte van Mijn benen

Hoe kan ik de grootte van Mijn benen


Er zijn een aantal oefeningen die je kunt uitvoeren om te helpen bulk en toon je benen als je niet tevreden bent met je been grootte. Het opnemen van deze oefeningen in uw workout routine zal spieren op te bouwen en toe te voegen bulk aan je benen. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd zonder fitnessapparatuur en kan thuis worden gedaan. Strek je benen voor de training om te voorkomen dat het trekken of het uitpersen van je spieren.

instructies

1 Hoe kan ik de grootte van Mijn benen

Vind een trap buiten voor een frisse lucht training.

Klim op en neer trappen in een snel tempo tempo tot je kuitspieren beginnen pijn te doen. Gebruik een stopwatch om de tijd hoe lang het duurt totdat je kuiten beginnen te branden. Overeenkomen met die tijd elke dag, en na een week, moet je kuiten worden gebruikt om die tijd en niet meer pijn. Verhoog de tijd met 25 procent naar jezelf uit te dagen. Tijd jezelf weer te zien hoe lang het duurt voor je kuiten te branden. Als je benen niet meer pijn, verhoog de tijd weer met 25 procent meer. Dit getimede trap oefening zal versterken en bouwen de kuitspieren

2 Hoe kan ik de grootte van Mijn benen

Het hebben van een sterkere abs u motion control en helpen je bovenbeen spiermassa op te bouwen.

Voer been-ups, of been brengt, om meer kracht in de benen en buikspieren op te bouwen. Liggen op de vloer en leg je handen aan uw kant of onder je billen. Til je benen langzaam van de grond, met alleen je buikspieren. Benen moeten worden vergrendeld en knieën moeten worden gebogen. Til ze zo hoog als je kunt, terwijl het handhaven van de juiste vorm. Langzaam lager je benen weer op de grond.

3 Hoe kan ik de grootte van Mijn benen

Kies halters die je gewend bent aan het gebruik; het belangrijkste is herhalingen, niet het totale gewicht van deze kalveren verhoogt.

Halter calf raises verhoging van de spieren van de bovenste kalf. Start rechtop met je knieën op slot. Stand up aan de rand van een stoeprand of een blok hout met alleen de bal van je voeten. Leg je armen aan uw kant met de halters in de hand. Verlaag je hielen zo ver als je kunt, het voelen van de kuitspieren rekken. Dan steek je hielen zo groot mogelijk te maken. Houd je benen gestrekt en knieën op slot. Deze oefening helpt evenwicht, evenals het kalf omvang toeneemt. Focus op gecontroleerde beweging. Herhaal elke beweging op en neer 10 keer voor drie herhalingen.