Hoe kan ik de grootte van biceps Zonder opheffen Gewichten

Hoe kan ik de grootte van biceps Zonder opheffen Gewichten

Er is geen dure gymnastieklidmaatschap, een persoonlijke trainer of trainingsapparaten de grootte van biceps verhogen. Er zijn veel verschillende soorten oefeningen die je thuis kunt doen dat je biceps werken, evenals andere bovenlichaam spieren, die niet het opheffen van gewichten vereisen. Gebruik altijd de juiste vorm om het risico op letsel te verminderen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe fitness routine.

Stap 1

Voer arm kringen. Arm cirkels toon je biceps, schouders en armen, "Business" magazine uit. Plaats uw voeten op schouderbreedte uit elkaar en strek je armen uit aan beide kanten op schouderhoogte. Draai je armen in een kleine cirkel naar achteren. Probeer niet te voorgevoel op je schouders als je deze oefening uit te voeren. Voer 20 achteruit arm cirkels, schakel dan over en het uitvoeren van 20 naar voren arm kringen. Ga verder heen en weer te schakelen totdat je armen band uit.

Stap 2

Probeer pushups. Pushups werk je biceps en triceps, schouders en rug. Drop-down op handen en knieën en schop je benen naar achteren totdat je rust uw lichaamsgewicht op de toppen van je tenen. Plaats je handen net onder je schouders, het houden van uw schouders aan elkaar bundelen. Om een ​​goede pushup doen, zorg ervoor dat je je hoofd, nek en rug te houden in een rechte lijn. Niet alleen zal verkeerde houding maakt een pushup moeilijk te doen, kon je een spier te trekken. Verlaag uw lichaam naar beneden totdat je ellebogen buigen in een hoek van 90 graden, dan duw je lichaamsgewicht op. Als een pushup is moeilijk te doen, te beginnen met knie-ups - waar je push-up tijdens het knielen - in plaats daarvan.

Stap 3

Doe pullups en chinups. Deze oefeningen gebruik maken van uw lichaamsgewicht te helpen ontwikkelen sterke arm en andere bovenlichaam spieren. Ga dan naar de lokale speeltuin, buurthuis of de aanschaf van een deuropening pullup bar thuis te gebruiken. Pak de bar met beide handen vast en hangen los met je armen recht. Square jouw borst en houd je schouders uit hunching up. Kruis je benen en kijk omhoog als je jezelf omhoog te trekken, met uw ellebogen dicht bij je lichaam. Trek je kin boven de bar om een ​​herhaling te voltooien. Als u niet in staat om dit te doen, blijven oefenen totdat je kunt. Het belangrijkste verschil tussen pullups en chinups is plaatsing van de hand. Met een pullup, je handpalmen van je af; je handpalmen naar je toe met chinups.

stap 4

Compleet halve maan rotaties. Half-moon rotaties werk je biceps, triceps en schouders. Plaats uw voeten schouder-length uit elkaar en hef je je armen totdat ze parallel aan uw schouders. Plaats de palmen van je handen naar beneden. Met je armen nog steeds in de lucht, draai je handen tot je duim naar boven wijst. Dan draai je je handen tot je duim gezichten terug naar beneden. Voer 30 herhalingen.

Wat je nodig hebt

  • zachte mat
  • Doorway pullup bar (optioneel)