Hoe kan ik de achterwielophanging Pas in een VZ800

De achterwielophanging op uw Suzuki Marauder VZ800 comprimeert om te compenseren voor hobbels in de weg op basis van uw gewicht. De vering zorgen voor aanpassing van hun "preload" of precompressiepomp om fine-tunen van de manier waarop ze zich gedragen onder stress. De aanpassing die u moet maken aan de achterzijde schok is afhankelijk van hoe groot of klein je bent, je zitpositie en hoe je de fiets op de straat af te handelen. Leer hoe u achterwielophanging van uw VZ800 aan te passen en te zorgen voor jezelf een comfortabele rit elke keer.

instructies

1 Maak de twee bouten die houden op elk van de achterste zwenkarm covers met behulp van een socket en moersleutel. Verwijder de twee covers en zet ze opzij.

2 Zoek de vier kruiskopschroeven die de lucht deksel op zijn plaats houden. Verwijder deze schroeven en trek het luchtfilterhuis deksel van de fiets. Gebruik een stopcontact en sleutel om de twee luchtfilterhuis bevestigingsbouten aan de achterzijde van het luchtfilterhuis te verwijderen, trek de hele luchtfilterhuis weg van de motorfiets. Dit zal u toelaten om te werken met de achterwielophanging experts.

3 Draai de onderste stelmoer van zowel van de schok veren met de klok mee met behulp van een steeksleutel om de schok veren te scherpen. Dit zal de motor iets minder comfortabel rijden, maar maakt het beter hanteren bij het nemen van bochten bij hoge snelheden. Draai de stelmoer van de schok veren tegen de klok om de schok veren los te maken. Dit zal de fiets comfortabeler te maken en geef het een zachter gevoel tijdens het rijden in de stad.

4 Vervang het luchtfilterhuis door de bouten het vast met de bevestigingsbouten en dan het vervangen van de lucht deksel met de vier kruiskopschroeven eerder verwijderde. Neem je fiets voor een korte proefrit en het optreden van de schokken te observeren. Keer terug naar huis en haal het luchtfilterhuis nogmaals om eventuele verdere aanpassingen die nodig zijn om het maximale comfort van uw fiets te krijgen voor uw rijstijl te maken.

5 Vervang het luchtfilterhuis een laatste keer als je klaar bent met het aanpassen van de schok voorspanning. Gebruik de bouten die eerder verwijderd om de swing arm deksel aan beide zijden van de motor weer aan te brengen, dan gaan voor een rit om echt te voelen de effecten van uw nieuwe aangepaste achtervering.