Hoe kan ik Cure Hamertenen?

Hamertenen is een aandoening waarbij een of meerdere tenen overlappen elkaar. In een studie gepubliceerd door de National Institutes of Health (NIH), kinderen met hamertenen werden vastgebonden en 94 procent hersteld van de aandoening.
Bij volwassenen kan hamertenen aangeboren of veroorzaakt door het dragen van schoenen die te klein zijn of hoge hakken die de tenen squash zijn. Dragen speciale sandalen die elke teen, fysiotherapie of, in sommige gevallen onderscheiden, kan chirurgie hamertenen genezen.

Wie is waarschijnlijk te krijgen Hamertenen?

In de NIH studie van 2004, bijna alle zuigelingen werden succesvol behandeld door een in-office procedure van tapen de overlappende tenen om ze gescheiden te houden. Baby's van beide geslachten werden opgenomen in de studie.

Vrouwen die hoge hakken dragen daadwerkelijk hamertenen aanmaken als deze schoenen niet voldoende ruimte te bieden voor alle tenen te plat en uit elkaar. Vaak op hoge hakken, zal de grote teen de tweede teen overlappen. Mannen zijn minder geneigd om hamertenen hebben als ze de neiging om schoenen die geen overlapping van hun tenen niet dwingen te dragen.

Behandeling

Er is een populaire flip flop stijl sandaal die is ontworpen om te genezen hamertenen helpen. Verkocht online en in sommige winkels, deze flip-flop schoenen hebben materiaal dat elke teen scheidt, zodat de tenen niet kunnen overlappen. Geen studies zijn gepubliceerd om te bepalen of deze schoenen te genezen hamertenen.

Het zien van een chiropractor, fysiotherapeut of een massage therapeut om handmatig aan te passen en het werk van de spieren van de voeten zou kunnen helpen. Een PT kon specifieke fysiotherapie oefeningen om hamertenen uncurl helpen toe te wijzen: het zal afhangen van conditie van elk individu. Chirurgie, zoals artroplastiek, kan worden geadviseerd als u een ernstig geval van hamertenen.

het voorkomen

Vermijd het dragen van geen schoenen die niet je ruimte voor je tenen te plat en gedeeltelijk apart hoeft te geven. Hoge hakken menigte vaak de voeten en dwingen de tenen te overlappen. Regelmatig te bewegen je voeten blote voeten door het doen van fysiotherapie oefeningen, zoals het oppakken van grote knikkers met blote voeten of het oprollen van een kleine handdoek op de vloer met één voet. Elke oefening bouwt de kleine spieren in de voeten hamertenen te voorkomen.
Als u een ernstig geval van hamertenen, raadpleeg dan uw arts om advies.