Hoe kan ik chronische uitputting en vermoeidheid Cure

Als u lijdt aan chronische vermoeidheid en of extreme vermoeidheid vooral tijdens de wintermaanden, dan is het heel goed mogelijk dat je in feite een vitamine D-tekort.

Enkele symptomen van vitamine D deficiëntie extreme vermoeidheid, hoofdpijn,
mistig denken, pijn in het lichaam, en verlaagde immuniteit resulteert in frequente ziekte.

Het volgende artikel over hoe om te genezen van chronische vermoeidheid en vermoeidheid met behulp van vitamine d. Zal u helpen om erachter te komen of een vitamine D-deficiëntie is de oorzaak van uw vermoeidheid. En zo ja, wat u kunt doen om te krijgen wat hulp van het.

instructies

1 Hier krijg je een check-up en uw vitamine D-spiegel gecontroleerd. Een studie zegt dat 75% van alle Amerikanen hebben een tekort aan vitamine d. Dus het is zeer waarschijnlijk dat u zal verschijnen als zijnde gebrekkig.

2 Neem tot 40 IE vitamine D3 elke dag voor elk pond lichaamsgewicht. Je zal waarschijnlijk zien een grote toename van de energie-niveaus binnen een paar weken.

3 Eet voedsel dat vitamine d bevatten. Shii-take paddestoelen en koud water vis zoals tonijn, zalm en heilbot zijn allemaal goede keuzes.

4 Prijzen buiten en genieten van de zon. In de meeste gevallen 15 minuten zon per dag is alles wat je nodig hebt om uw vitamine D-spiegel te optimaliseren. En vermindering van de symptomen van vermoeidheid.