Hoe kan ik chronische depressie Cure

Hoe kan ik chronische depressie Cure


Onderzoekers zijn het bestuderen van de oorzaken van chronische depressie. Er is vooruitgang geboekt in het begrijpen van chemische onevenwichtigheden die bijdragen aan gevoelens van depressie. Gerichte geneesmiddelen zijn ontwikkeld om veranderingen in neurotransmitters in de hersenen herstellen gedacht depressie. De behandeling bestaat uit een combinatie van medicatie en psychotherapie. Een vroege diagnose leidt tot betere resultaten bij chronische depressie. Interventies tot chronische depressie resultaat te genezen in minder voorkomen van terugval wanneer de therapie en medicijnen vroeg zijn begonnen.

instructies

1 Meer informatie over de ziekte. Chronische depressie die duurt twee jaar bij volwassenen, waardoor minder ernstige symptomen dan een depressieve stoornis, heet dysthymie. Bij kinderen en adolescenten, wordt dysthymie erkend als een milde depressie voor de duur van één jaar of meer. Dysthymia gaat meestal gepaard met ten minste twee van de volgende: overeten of verlies van eetlust, slecht slapen patronen, moeite met concentreren op eenvoudige taken, gevoelens van wanhoop en lichamelijke pijn en pijn. De symptomen kunnen escaleren, waardoor dubbele depressie.
Chronische depressie gemakkelijk te genezen, met de juiste medicatie en de hulp van een arts.

2 Neem antidepressiva. Uw huisarts kan antidepressiva voorschrijven om te helpen genezen van chronische depressie. Verschillende soorten medicijnen beschikbaar.
Selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's) richten laag serotonine-niveau. Serotonine is een belangrijke chemic verantwoordelijk is voor de stemming. Voorbeelden hiervan zijn Lexapro, Celexa, Prozac, Zoloft, Paxil en Luvox. Andere antidepressiva gebruikt omvatten MAO-remmers, die al vele jaren, tricyclische antidepressiva en SNRI dat Cymbalta en Effexor omvatten.

3 Zoekt begeleiding te helpen genezen van chronische depressie. Een combinatie van medicatie en psychotherapie is meestal de beste behandeling. Psychotherapie kan helpen om te leren omgaan mechanismen voor het omgaan met chronische depressie. Vraag uw huisarts voor een verwijzing naar een erkende professional.
Vergeet niet dat antidepressiva enkele weken duren voordat ze volledig van kracht geworden.

4 Beroep doen op de steun van familie en vrienden. Oefening kan niveaus van nuttige chemicaliën te stimuleren om te helpen genezen van chronische depressie. Adopteer een gezond dieet. Omring jezelf met positieve mensen. Studies tonen aan dat geluk is besmettelijk.

5 Vraag een grondige checkup als u denkt dat u lijdt aan een chronische depressie. Uw arts gaat op zoek naar de onderliggende oorzaken van depressie, zoals hypothyreoïdie of andere ziekte die de symptomen van vermoeidheid of pijn en pijn dat de symptomen van chronische depressie na te bootsen zou kunnen verklaren. Open dialoog met uw huisarts kan helpen genezen chronische depressie met de juiste medicatie in combinatie met psychotherapie en een gezonde levensstijl.

Hints

  • Ongeveer 10,9 miljoen Amerikanen 18 jaar en ouder worden beïnvloed door een chronische depressie, volgens de National Institute of Mental Health. Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen bent.
  • Nooit stoppen met antidepressiva plotseling.