Hoe kan ik Bases & Ringen voor een Rifle Scope Pick

Hoe kan ik Bases & Ringen voor een Rifle Scope Pick


Montage van een ruimte om je geweer is een taak die uiterste precisie vereist. In het algemeen is de sokkel van de scope is als de wielbouten van het wiel van een auto - moet je nooit zorgen te maken over het steeds los, en het moet zo veilig mogelijk te allen tijde. De ringen die het toepassingsgebied in positie te houden moet stabiel zijn, en indien nodig, instelbaar op verschillende hoogten. Patchwork samen deze twee cruciale onderdelen van een scope montagesysteem effectief kan worden gedaan, het aanbieden van de meest nauwkeurigheid en de beste prestaties als je stok met een bepaalde fabrikant.

instructies

1 Bepaal uw specifieke geweer model en met name aandacht besteden aan de bovenste ontvanger of "top" van het wapen. Het type geweer dat je zal de aard van de montage basis die je nodig hebt om te kopen dicteren. Zo moeten afgeronde ontvangers overeenkomstig worden gemonteerd concave bodem, bij voorkeur van dezelfde fabrikant. Veel geweer fabrikanten produceren opbouwbehuizingen om mee te gaan met een specifiek geweer. Universele basen onvoldoende voor model geweer, en ze kunnen ook goedkoop worden gemaakt. Neem contact op met je geweer fabrikant voor de beste basis opties beschikbaar zijn voor uw geweer.

2 Identificeer het type van de ruimte die je hebt en met name aandacht besteden aan de diameter van de hals van de scope. De ringen moet de hals van de scope past veilig zonder enige ruimte om te wiebelen, en alle ringen zijn gefabriceerd met een verschillende mate van diameter. Ook moet u de hoogte waarop je ruimte nodig heeft voor een goede zicht uitlijning worden geplaatst overwegen. Korte ringen kan normaal niet worden aangepast voor grotere scopes. Als u een ruimte met een grote doel bel, dan kunt u een hoge verstelbare ring montagesysteem nodig.

3 Kies ringen gekalibreerd om de montageplaat aan te passen. Deze zijn meestal verkrijgbaar bij dezelfde fabrikant als voor de basis. De scope ringen moet overeenkomen precies bij de ring inhammen op de basis. patchwork samen ringen en bases van verschillende fabrikanten zal blijken ineffectief.

Hints

  • U kunt de machine uw ringen aan uw bereik te passen, indien nodig; maar je moet worden ervaren in werktuigmachines en basic wapensmid werken om deze taak uit te voeren
  • Blijf uit de buurt van goedkope off-merken van scope ringen en basen; vasthouden aan één fabrikant om voldoende prestaties van uw bereik montage systeem te waarborgen.