Hoe kan ik al een Airsoft Tournament

Als je een fan bent van schietwedstrijd de Airsoft lijn van de lucht geweren, overwegen een concurrerende schietwedstrijd concurrentie. De sky is the limit in termen van hoe u hebt ingesteld je doelen up of hoe ga je over het maken van categorieën voor de games. Ongeacht hoe u de schietwedstrijd wedstrijd te structureren, zijn er bepaalde veiligheidsvoorzieningen te vaardigen voor de games. Zorg ervoor dat alle deelnemers te leren kennen en de veiligheidsaspecten van de behandeling van airguns begrijpen; vastpakken alsof geladen op elk moment.

instructies

1 Neem contact op met de lokale politie op de wetten met betrekking tot dergelijke activiteiten voor uw rechtsgebied. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar single-toernooi beleid voor doel games. Als dit wordt gehouden door een club of organisatie, raadpleeg de club secretaris voor informatie over verzekeringen en release-of-aansprakelijkheid vormen voor het bedrijf. Haal de benodigde dekking voor de wedstrijd. Doe wat onderzoek op soortgelijke evenementen in uw regio. Bereken uw kosten, en stel uw entreegelden op een niveau dat voldoende is om op zijn minst te betalen voor hen, zo niet om winst opleveren.

2 Schrijf een persbericht en maakt posters op te zetten over de aanstaande competitie. Ideeën voor verspreiding onder lokale sportartikelen winkels en lokale kranten, zoals Pennysavers. Check out internet sites.

3 Zorg voor elke deelnemer met een introductie-of-aansprakelijkheid vorm en zorgen voor elke deelnemer vult het uit en ondertekent het voorafgaand aan concurreren. Kondigen prijzen voor elke categorie van de concurrentie.

4 Huur een professionele dringende medische team om toezicht te houden op de games. Vanwege de aard van het doel schieten bestaat de kans op letsel.

5 Stel de competitie voor twee categorieën; pistool en geweer. Als dit is een invitational concurrentie stijl, concurrenten in staat stellen hun eigen Airsoft geweren mee te nemen. Wilt u alles gestandaardiseerde houden, bieden de wapens voor elke deelnemer.

6 Zorg voor elke deelnemer met veiligheidsbril dat te allen tijde moet gedragen worden tijdens de wedstrijd. Voor het eigen vermogen in de games, klassen toewijzen door gas- of lente-powered geweren afvuren van de standaard 6mm BB's. Wijs ambtenaren om de games met een aantal ambtenaren die belast zijn met doel setup, scoring en retrieval, ambtenaren om de vuurlinie en een scheidsrechter om geschillen te beslissen te overzien.

7 Stel de doelstellingen aan de voorkant van grote kartonnen containers waar de Airsoft BB's kunnen worden opgehaald tijdens de clean-up, of gebruik hooibalen als backings voor de doelstellingen.

Hints

  • Hoe u structureren van de werkelijke schietpartij is aan jou. Veel plezier ermee en zorg ervoor dat de doelstellingen moeten hooibalen of veiligheid structuren achter hen toen schutters nemen doel.