Hoe kan een zwaarlijvige vrouw vet te verliezen snel?

Hoe kan een zwaarlijvige vrouw vet te verliezen snel?


Obesitas is een van de snelst groeiende gezondheid van Amerika's problemen. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, ongeveer 60 procent van de Amerikaanse vrouwen met overgewicht; Hiervan ongeveer een derde zwaarlijvig. Zwaarlijvige vrouwen zijn aanzienlijk risico voor potentieel fatale gezondheidsproblemen, maar slechts 10 procent afname in lichaamsgewicht kan drastisch verminderen van de bloeddruk en de kans op ernstige ziekten te verlagen. Een veilige, duurzame snelheid van gewichtsverlies is ongeveer 1 tot 2 pond per week. Hoewel dit niet lijkt misschien veel, het kan oplopen tot meer dan 100 pond in een jaar.

instructies

1 Maak de pantry. Als u verleidelijk voedsel in het huis, zal je ze eet - die vooruitgang zal kraam en leiden tot teleurstelling, en wat kan leiden tot u aan uw dieet te stoppen. Zich te ontdoen van high-calorie voedsel, zoals chips, gebak en andere snacks, en de voorraad op gezonde voeding en snacks.

2 Heeft u een-op basis van eiwitten ontbijt. Een ontbijt dat bestaat uit 30 procent eiwit kan helpen stimuleren vet verlies, en het houdt je volledige langer te voelen. Timothy Ferris, auteur van "The 4-Hour Body," adviseert met een ontbijt van eiwitten, kip of kalkoen met groenten binnen een uur na het ontwaken. Als dat niet lukt, zal een proteïne shake volstaan.

3 Elimineer witte koolhydraten. Hoewel een kleine hoeveelheid witte koolhydraten, zoals brood, aardappelen, meel, rijst en witte pasta onderdeel van een evenwichtige voeding kan zijn, het elimineren van hen kan helpen gewicht te verliezen sneller. De populaire Atkins dieet beveelt aan dat, voor maximale gewicht te verliezen, moeten bijna alle koolhydraten komen uit groenten. Op dezelfde manier, auteur Tim Ferris pleit voor een plan genaamd de "Slow Carb dieet ', waarin je elimineren de meeste witte koolhydraten en klare maaltijden die bestaan ​​uit een bron van eiwitten zoals kip, kalkoen of vis; een groene groente of een mix van groenten; en een peulvrucht zoals linzen, bruine bonen, zwarte bonen, etc .. Het eiwit stimuleert de vetverbranding, de groene groenten voedingsstoffen en het volume, en de peulvruchten helpen je een vol gevoel, waardoor hunkeren geminimaliseerd. Volgens Ferris, een persoon met 60 of meer ponden te verliezen zou moeten ervaren ongeveer 5 pond gewichtsverlies per week gedurende de eerste twee tot drie weken op de Slow Carb dieet. Het Atkins website beweert haar dieetplan kan veroorzaken aan een 15-pond gewichtsverlies in twee weken.

U kunt koolhydraten, vooral volle granen opnieuw, zodra u uw gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

4 Trainen met gewichten. Een belangrijke reden vrouwen worstelen met vet verlies is een gebrek aan spierontwikkeling. Spier is de sleutel in het stimuleren van vet verlies, en terwijl cardiovasculaire oefening verbrandt calorieën en bouwt uithoudingsvermogen, het is meer tijd in beslag dan free-gewicht opleiding en is minder bevorderlijk voor vet verlies. Begin 30- tot 40-minuten durende sessies ten minste drie keer per week. Als je kracht geleidelijk toeneemt, verhoging van het bedrag van het gewicht en het aantal herhalingen.

Hints

  • Raadpleeg een arts voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma.
  • Drink veel water gedurende de dag, bij voorkeur een halve liter of meer.