Hoe kan een 50 jarige vrouw Get Motivated to Get in Shape?

Hoe kan een 50 jarige vrouw Get Motivated to Get in Shape?

Omdat het 50 jaar oud is geen excuus te klauteren op een bank en zinken in een lifestyle gevoed door soap opera's en snacks. Het verouderingsproces brengt tal van fysiologische veranderingen, zoals minder soepele spieren, slappe huid, tragere stofwisseling en gewichtstoename, schrijft Cecilia Kilpatrick in "The Southern Illinoisan." Andere veranderingen zouden botafbraak en minder efficiëntie in je hart. Aan gemotiveerd om in vorm te krijgen en gezond te blijven is van cruciaal belang om te helpen verlichten of een aantal van deze problemen te voorkomen.

Deel uw verhaal

Verbinding maken met andere mensen kan helpen je motiveren om in vorm te krijgen, schrijft Ann Brenoff in "The Huffington Post." Dit geldt vooral als je gewoon terug te keren naar een fitness en voeding regime na jarenlang bezig geweest met het ontwikkelen van een carrière of een gezin. Steun van collega's kan helpen houden u gemotiveerd. U zou een blog beginnen met het bijhouden van uw vooruitgang, of gewoon vertel uw familie die u van plan bent te gaan voor een joggen na het diner. jouw verhaal delen met anderen kan helpen houden u verantwoording af - familieleden misschien een wenkbrauw op te steken als ze zien dat je op weg naar een tweede helpen bij het diner in plaats van joggen als je eenmaal de aankondiging hebt gemaakt. Als je het versturen van uw oefening plannen, verloren ponden of foto's van uw nieuwe sportschool garderobe naar een blog, misschien volgelingen positieve feedback, vragen of aanmoediging die ervoor zorgt dat je gemotiveerd te posten.

Kies uw Professionals zorgvuldig

Het is vaak handig om fitnesslessen nemen of te werken met een personal trainer om uw training inspanningen te verhogen. Maar zorgvuldig te kiezen deze professionals. In een 2012 "Journal of Physical Activity and Health" artikel, Frederiki C. Moustaka schrijft dat vrouwen van middelbare leeftijd ontving fitness instructie op basis van twee verschillende leerstijlen. Een stijl van lesgeven benadrukte verbeteren zelfbeschikking en autonomie in stand houden van fitness inspanningen, terwijl de andere stijl van lesgeven op de intrinsieke motivatie minder gericht. Selecteer docenten en trainers die je aanmoedigen om harder te werken, trots zijn op uw inspanningen om te voelen en die je leren de tools voor het beheren van uw eigen fitness-doelen, zodat u kunt voelen bevoegd en gemotiveerd in vorm te krijgen.

Onderzoek Uw extrinsieke Motivaties

Een extrinsieke motivatie is een externe reden om iets te doen. Bijvoorbeeld, op de leeftijd van 50 die je zou willen om gewicht te verliezen, bewijzen de maatschappij dat je niet ouder of aansluiten bij vrienden die nooit lijken te stappen van hun loopbanden en crosstrainers. Hoewel deze motivatie zou kunnen werken voor u, onderzoek toont aan dat extrinsieke motivatie kan leiden tot spanning en druk. Het vergelijken van jezelf om andere vrouwen van uw leeftijd kan een verloren strijd zijn; iemand zal altijd lijken dunner, meer afgezwakt of flexibeler dan u. Je hoeft niet te ontslaan of te bagatelliseren extrinsieke motivatie, maar probeer je focus positief te houden.

Neem contact op met uw arts

Soms is een reality check over uw gezondheid kan de motivatie om in vorm te verstrekken. Het meenemen van extra gewicht en het natuurlijke verouderingsproces kan uw algehele gezondheid te verminderen, maar de uitoefening van en het eten van recht kan helpen tegen deze potentiële problemen. Susan Krauss Whitbourne schrijft in "Psychology Today" dat de oefening kan de bloeddruk verlagen en lager uw risico op type 2 diabetes. Uw immuunsysteem zal verbeteren, je spiermassa op te bouwen en je kunt het risico op osteoporose te verminderen door middel van oefening. Aan de in vorm kan u ook helpen beter slapen, hebben meer energie en onderhouden van uw libido.