Hoe jezelf te dwingen om naar de sportschool

Hoe jezelf te dwingen om naar de sportschool


Hoewel het handhaven van een regelmatige fitness-plan biedt tal van voordelen voor de gezondheid - zoals gewichtscontrole, het afweren van medische aandoeningen en het verlichten van stress - als je geen fan van te werken, kan het moeilijk om jezelf naar de sportschool te zijn. Vasthouden aan een sportschool routine vereist toewijding. Daarom is het ontwikkelen van doelen en het hebben van een stimulans om te bereiken hen kan helpen om gemotiveerd te blijven.

instructies

1 Maak een trainingsschema en hou je eraan. Denk aan uw sportschool sessie als een afspraak die niet kan worden gebroken. Plan uw workouts op tijden die zijn handig bent en wanneer u zult waarschijnlijk energiek. Bijvoorbeeld, als je normaal gesproken moeite om uit bed in de ochtend, het plannen van een 06:00 workout zal waarschijnlijk ertoe leiden dat u de snooze-knop geraakt en slapen door uw sportschool sessie. Als u vaak terwijl weg van uw lunchpauze, hoewel, overwegen het plannen van een mid-daagse training.

2 Ontwikkel fitness doelen. Laat ze realistisch, zoals het verliezen van 1 tot 2 pond per week. Volg uw vooruitgang gedurende de week door het houden van een oefening tijdschrift. Noteer uw oefening routine, zoals het type van cardio of kracht werk, de duur en het inspanningsniveau. Plan een beloning voor het voldoen aan uw doelen, zoals het behandelen van uzelf met een manicure.

3 Uit te werken met een vriend; verantwoording afleggen aan een andere persoon kan u helpen om opdagen op de sportschool als tijdens je workout afgesproken tijd. Kies een vriend die soortgelijke fitness doelen als de jouwe en een die u genieten van het gezelschap heeft; zeker wel dat u eigenlijk te oefenen tijdens de sessie in plaats van te praten uw tijd weg.

4 Huur een personal trainer. Veel sportscholen hebben strikte no-show beleid met personal training afspraken; Daarom zult u waarschijnlijk moeten betalen voor uw sessie of je komt of niet.

5 Vind leuke activiteiten. Hoe meer je je training, hoe meer kans je hebt vast te houden aan uw fitness-plan en het bereiken van je doelen. Veel sportscholen bieden een verscheidenheid aan activiteiten buiten krachttraining, zoals yoga, Boot Camp en danslessen. Probeer verschillende klassen, cardio methoden en krachttraining technieken totdat je er een die je leuk vindt.

6 Plan rustdagen. Overbelaste spieren kunnen pijn en ongemak, die je kan aanmoedigen op de bank te zitten in plaats van naar de sportschool te veroorzaken. Spieren hebben tijd nodig om te herstellen en te herstellen; zonder voldoende rust loopt u het risico dat u zich brandt uit, zowel mentaal als fysiek. Plan per week uit te rusten van krachtige fysieke activiteit ten minste twee dagen.