Hoe jezelf Psychologisch Bereid je voor op een Solo Bike Tour

Solo fiets touring, met dagen van intense inspanning en nachten van zelfredzaamheid, kunnen sommige onverwachte mentale belasting te creëren. Hoe meer je voor te bereiden, hoe beter je tour.

instructies

1 Vergeet niet dat de fiets touring is niet alles zonnige dagen, afdalingen en tailwinds; je verdient het genot door veel van hard werken in het zadel.

2 Realiseer je dat het een hele dag kan nemen om een ​​afstand die een uur zou nemen in een auto te dekken.

3 Besteed aandacht aan hoe je je voelt op training ritten, en merk op hoe je houding en energie-niveau op en neer gaan in de loop van de dag.

4 Bepaal wat uw tolerantie voor extreme terrein, temperatuur, regen en wind, omdat deze fysieke krachten uw humeur en uw snelheid zal beïnvloeden.

5 Neem een ​​paar snelle, nachtelijke ritten voordat u op de werkelijke tour om te controleren of uw lichaam, geest en apparatuur werken samen zo soepel mogelijk.

6 Rusten voor een dag als je geest je vertelt moet een onderbreking van de sleur.

7 Probeer niet te voelen in de steek gelaten als u niet uw kilometerstand doel voor de dag te komen; in plaats daarvan, denk aan alle andere dagen dat je hebt, of wil.

8 Varieer uw routine als je kunt en verwen uzelf met af en toe een gastronomische hapjes, telefoontjes naar huis, een heerlijk diner of een hot tub.

9 Ga uit van de campings om zo vaak en verblijf in een mooi motel of bed and breakfast. Je voelt je als een miljoen dollar de volgende ochtend.

10 Verwachten dat twijfels over de tour zowel vóór als tijdens uw reis te hebben. Laat ze gaan, en denk aan hoe goed het zal voelen onder je eigen kracht op uw bestemming aan te komen.

Hints

  • De fysieke kan de psychologische meer dan je zou denken als je net hebt genomen upcycling lange afstand (of touring of dagtochten) beïnvloeden. Het is een goed idee vertrouwd met hoe je je voelt op veel verschillende niveaus van rust of uitputting te zijn voordat je vertrekt op een fietstocht in te stellen.
  • Het kan ook helpen een hoop te associëren (of zelfs af en toe rijden) met andere fietsers, alleen maar om een ​​reality check over hoe je je voelt op een bepaalde dag te hebben.
  • Als u een aandoening die zou aantasten of beperkt in uw vermogen om deel te nemen aan lichamelijke activiteit, dan kunt u een arts te raadplegen voordat u deze activiteit.