Hoe jezelf outfit voor Boogschieten

Naast het verkrijgen van de juiste boeg, zul je een aantal andere items voordat u naar de boogschietbaan nodig.

instructies

1 Kies een arm guard om je innerlijke onderarm te beschermen tegen de snapping string. Uitstekende lederen bewakers met elastische bandjes zijn verkrijgbaar bij vele sportieve goederen of jagen winkels - of u kunt een klein stukje karton te gebruiken met een aantal zware elastiekjes om geld te besparen.

2 Beslis over een methode om de bescherming van de vinger. Niet alleen de vinger beschermkap uw vingers uit de string, maar het maakt het ook mogelijk de string soepel glijden je vingers. U kunt kiezen uit een volledige schietpartij handschoen (een handschoen met versterkte vingers), een boogschieten handschoen (een handschoen met alleen vingers), of een tab boogschieten (een kleine, stijve stuk leer dat alleen de string en nok covers). Handschoenen zijn gemakkelijker te gebruiken dan het tabblad, maar het tabblad is zeker goedkoper.

3 Kopen enkele pijlen eerste, idealiter aankoop verschillende soorten pijltjes van de rekken. Beginnend boogschutters verliezen en vele pijlen te breken, dus dit geeft je een kans om erachter te komen wat je het beste bevalt te geven. Zodra uw foto's consequent te landen op het doel, ga je gang en koop een volledige set van welke pijl het type het beste werkt voor u en uw schieten doeleinden. Voor een ervaren boogschutter, identiek pijlen zijn belangrijk: elke kleine factor van invloed op elk schot, dus met dezelfde pijl elke keer kunt u meer kritische aanpassingen te maken.

4 Kies een koker. Dit is niet een belangrijk instrument, maar zeker maakt het leven makkelijker. Jagers meestal de voorkeur aan een koker gemonteerd op de boeg, terwijl de doelstelling boogschutters als ofwel een grond trillen of een voor de band of rug. Vermijd steekt je pijlen in de grond.

5 Koop of maak doelen (zie "Archery Targets maken) en het opzetten van een bereik (zie" Hoe het opzetten van een boogschietbaan ".) Nu bent u klaar om te schieten beginnen bent.

Hints

  • Check out en testen van verschillende versies van elk boog accessoire voordat je koopt. Op die manier, als je je geld uit je zult krijgen wat je wilt.
  • Schiet alleen in veilige boogschieten gebieden. schiet nooit in de richting van de mensen.
  • weet altijd precies wat er achter de doelgroep die je opneemt.
  • Boogschieten is een inherent gevaarlijke activiteit die kan leiden tot ernstig letsel of de dood. Wij raden u aan een goede opleiding en uitrusting te zoeken voordat u deze activiteit.