Hoe jezelf Hypnotize voor succes

U hypnotiseren jezelf en herprogrammeren van uw onderbewustzijn om bepaalde vaardigheden die u kunnen helpen uw doelen te bereiken ontwikkelen. Sommige mensen hebben de capaciteit om de top door middel van doorzettingsvermogen, hard werken, moed, zelfwerkzaamheid en andere factoren te bereiken, terwijl anderen op te geven als gevolg van hindernissen en lage zelfwerkzaamheid. Als u uw vermogen om succes te veranderen, hypnotiseren jezelf en de toegang tot uw onderbewustzijn te krijgen. Krijgen om te geloven dat succes is een zekerheid. Het enige wat je hoeft te doen is te krijgen in een bepaalde stemming en toon uw geest hoe het zou zijn om "voelen" de succesvolle leven waartoe u ambieert.

instructies

1 Zoek een ontspannende plek waar u comfortabel kunt zitten of liggen gedurende 20 tot 30 minuten.

2 Denk na over succes. De definitie van "succes" verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van prioriteiten. Het zou financiële zekerheid, het bereiken van een bepaald niveau in het beroepsleven, het leiden van een bepaalde levensstijl of misschien voldoening in het algemeen en innerlijke rust. Welk aspect van het succes u in gedachten, denken en de gevolgen daarvan. Denk niet dat iets negatiefs als "ik niet voldoen aan de opleidingseisen te bereiken waar ik wil aan het hoofd" of "Ik heb niet genoeg middelen om het leven dat ik wil leven hebben." Denk positief, en alleen richten op je doel.

3 Probeer op zoek boven je lijn van het zicht zonder dat je je hoofd. U vindt er een lichte spanning in uw ogen voelen.

4 Luister naar alle geluiden om je heen. Zelfs als je in een rustige omgeving, zal het je lukt om een ​​paar geluiden plukken. Focus op elk geluid en houden aandachtig luisteren naar een paar seconden.

5 Concentreer je op je lichamelijke sensaties, met de nadruk op zaken als het gevoel van het gewicht van uw kleding of de binnenkant van de schoen aanraken van de huid van je voet. Selecteer drie van zulke gevoelens en focus op hen voor de komende paar seconden.

6 Concentreer je op je visuele sensaties en zich richten op twee dingen voor de komende paar seconden.

7 Luister naar twee verschillende soorten geluiden in de kamer, weer. Focus op beide tegelijkertijd voor een paar seconden.

8 Focus op twee willekeurige bewegingen van het lichaam met spieren en blijven nadenken over hen voor een paar seconden. Bijvoorbeeld, zou je kunnen denken over de beweging van je armen of benen als je loopt. Deze activiteit helpt u betrekking hebben op uw centrale zenuwstelsel.

9 Herhaal stap 6, stap 7 en stap 8, maar in plaats van twee, focus op een visuele, auditieve één en één lichaamsbeweging.

10 Sluit je ogen en denk aan een mooie scène. Het kan van alles dat u aanspreekt en voldoet aan het doel van ontspannen u, zoals het beeld van een tuin, een bos of op het strand zijn. Handhaaf deze visueel beeld in je gedachten voor de komende paar minuten.

11 Denk na over het succes van uw leven, op korte termijn of lange termijn. Focus op je doel, en stel je voor dat doel hebben bereikt. Voelen en te luisteren naar de geluiden en sensaties die vooral worden geassocieerd met het mentale beeld waarin u al uw doel bereikt.

12 Handhaaf deze visueel beeld en voelen. Blijven denken over je toekomst en geniet van het succes. Na een paar minuten, tellen van één tot vijf, en open je ogen.